Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonderful Super Team Wargasz Pród FC
RJ Tactiek 5-2-1-2
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 39.1
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Debreczeni verovert de bal door een tackle van achteren. Zaprzałek is nu in balbezit. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaprzałek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 0:1

7e minuut.
De Moerlooze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mézga is nu in balbezit. Csóka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Csóka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Moorkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulteel speelt de bal door. Debreczeni rent richting de bal. Moorkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Górek is nu in balbezit. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Górek zijn tegenspeler op de grond. Górek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De Moerlooze kopt de bal weg. Csóka rent richting de bal. Csóka passt de bal in één keer door. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski passt de bal zonder na te denken. Györe geeft een lange en hoge pass. Vitelki kopt de bal weg. Rosta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Moerlooze neemt de hoekschop. Vitelki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Csóka heeft problemen om de bal te vangen. Vitelki is nu in balbezit. Csóka rent richting de bal. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki haalt uit met een fantastische trap. Letona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Szczurowski is nu in balbezit. Györe onderschept slim de pass. Györe geeft een hoge lob. Rosta is nu in balbezit. Rosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 1:1

36e minuut.
Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka is nu in balbezit. Rosta is nu in balbezit. Rosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vitelki is nu in balbezit. Csóka is nu in balbezit. Tuesta onderschept slim de pass. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki draait met de bal, schiet en ... Letona bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaidoş neemt de hoekschop. Vitelki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 2:1

44e minuut.
Mézga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Moerlooze met een snelle inworp. Csóka is nu in balbezit. Csóka schiet op doel. Letona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 25%, Wargasz Pród FC 75%.
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 2:1

49e minuut.
Györe verovert de bal door een tackle van achteren. Györe geeft de bal voor. Daar is Vitelki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitelki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vitelki is nu in balbezit. Górek onderschept slim de pass. Csóka onderschept slim de pass. Csóka haalt uit met een fantastische trap. Letona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Gaidoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitelki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelki draait met de bal, schiet en ... Letona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 3:1

62e minuut.
Gaidoş passt de bal in één keer door. Górek is nu in balbezit. Vitelki verovert de bal door een tackle van achteren. Vitelki schiet op doel. Letona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 4:1

65e minuut.
Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi geeft de bal voor. Rosta is nu in balbezit. Rosta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Csóka de bal onder controle te krijgen. Letona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vitelki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 5:1

68e minuut.
Mézga rent richting de bal. Györe verovert de bal door een tackle van achteren. Györe probeert naar een medespeler te passen. Rosta rent richting de bal. Rosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rosta kopt de bal weg. Daar is Górek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitelki rent richting de bal. Vitelki draait met de bal, schiet en ... Letona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 6:1

74e minuut.
Györe rent richting de bal. Györe geeft de bal voor. Daar is Kéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta is nu in balbezit. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka haalt uit met een fantastische trap. Civil probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 7:1

79e minuut.
Klungelig pakt Szczurowski de bal. Györe rent richting de bal. Györe probeert naar een medespeler te passen. Csóka is nu in balbezit. Csóka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Quirque geeft een hoge lob. Górek kopt de bal weg. Rosta heeft problemen om de bal te vangen. Csóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csóka haalt uit met een fantastische trap. Letona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Super Team 28%, Wargasz Pród FC 72%.
Wonderful Super Team - Wargasz Pród FC 7:1