Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucky fc Ú.J. Team FC
tiki taki Tactiek Zomar
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 40.9
formidabel Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Palagyi rent richting de bal. Palagyi probeert naar een medespeler te passen. Jadanowski speelt de bal door. Balboa is nu in balbezit. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zováth is nu in balbezit. Zováth geeft een lange en hoge pass. Dorożyński kopt de bal weg. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Bencze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi schiet op doel. Klungelig pakt Györk de bal. Balboa rent richting de bal. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Bencze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Palagyi speelt de bal door. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bal met een sublieme pass. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Bencze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jadanowski rent richting de bal. Szepesi onderschept slim de pass. Bal begaat een overtreding. Bal krijgt een gele kaart. Szepesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Györk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szepesi springt en kopt de bal. Sulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Winter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hegyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Hegyesi passt de bal in één keer door. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi heeft problemen om de bal te vangen. Baiocchi schiet op doel. Bencze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zováth heeft problemen om de bal te vangen. Zováth geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorożyński zal de hoekschop nemen. Bencze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Palagyi is nu in balbezit. Palagyi geeft de bal voor. Klungelig pakt Darnyi de bal. Balboa onderschept slim de pass. Balboa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucky fc 34%, Ú.J. Team FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lucky fc - Ú.J. Team FC 0:0

47e minuut.
Endrődi met een sublieme pass. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi passt de bal in één keer door. Farkasházy is nu in balbezit. Farkasházy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balboa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Palagyi neemt zijn aanloop. Bencze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucky fc - Ú.J. Team FC 1:0

55e minuut.
Balboa passt de bal met de wreef. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits begaat een overtreding. Babits krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hegyesi probeert naar een medespeler te passen. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski passt de bal in één keer door. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Dorożyński met de inworp. Palagyi met een sublieme pass. Baiocchi is nu in balbezit. Baiocchi draait met de bal, schiet en ... Bencze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczorek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Darnyi ... Strafschop! Darnyi krijgt een gele kaart. Szymczorek raakt geblesseerd tijdens het duel. Palagyi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Bencze speelt de bal door. Hegyesi geeft een hoge lob. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lucky fc - Ú.J. Team FC 2:0

88e minuut.
Hegyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyesi passt de bal in één keer door. Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa is nu in balbezit. Balboa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Pokorny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucky fc 34%, Ú.J. Team FC 66%.
lucky fc - Ú.J. Team FC 2:0