Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karylgingingrilteam Juventus C.F. Zalău
test Tactiek mosu 1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 16
56 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ignashevich de bal. Pawliszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Diallo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Suganuma speelt de bal door. Diallo rent richting de bal. Diallo passt de bal zonder na te denken. Kercher rent richting de bal. Kercher draait met de bal, schiet en ... Coull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zanev geeft een hoge lob. Inworp. Zornetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chí Khiêm geeft een hoge lob. Diallo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chí Khiêm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn geeft een hoge lob. Diallo springt en kopt de bal. Coull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
karylgingingrilteam - Juventus C.F. Zalău 1:0

24e minuut.
Amezaga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Diallo is nu in balbezit. Nolf begaat een overtreding. Nolf krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Suganuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Suganuma de bal. Suganuma geeft een lange en hoge pass. Daar is Kercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kercher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nolf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suganuma met de inworp. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Diallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chí Khiêm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Diallo is nu in balbezit. Diallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karylgingingrilteam 29%, Juventus C.F. Zalău 71%.
karylgingingrilteam - Juventus C.F. Zalău 1:0

47e minuut.
Suganuma passt de bal zonder na te denken. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn met een sublieme pass. Kercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kercher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
karylgingingrilteam - Juventus C.F. Zalău 2:0

57e minuut.
Suganuma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yamamoto. Suganuma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pawliszyn met een snel genomen vrije trap. Chí Khiêm kopt de bal weg. Kercher bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Anastasijević de bal. Suganuma is nu in balbezit. Suganuma passt de bal zonder na te denken. Diallo rent richting de bal. Diallo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ignashevich passt de bal in één keer door. Lima Solá rent richting de bal. Falappi onderschept slim de pass. Chuguin rent richting de bal. Chuguin geeft een lange en hoge pass. Biznák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nolf verovert de bal door een tackle van achteren. Nolf geeft een hoge lob. Lima Solá is nu in balbezit. Lima Solá haalt uit met een fantastische trap. Biznák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karylgingingrilteam - Juventus C.F. Zalău 2:1

75e minuut.
Falappi onderschept slim de pass. Falappi speelt de bal door. Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karylgingingrilteam - Juventus C.F. Zalău 3:1

79e minuut.
Anastasijević geeft een lange en hoge pass. Beloshapk is nu in balbezit. Njeguš begaat een overtreding. Njeguš krijgt een gele kaart. Beloshapk raakt geblesseerd tijdens het duel. Anastasijević wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Yamamoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasijević is nu in balbezit. Anastasijević geeft de bal voor. Lima Solá is nu in balbezit. Lima Solá draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karylgingingrilteam 47%, Juventus C.F. Zalău 53%.
karylgingingrilteam - Juventus C.F. Zalău 3:1