Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALEACIORII copy united
ANDY 3 Tactiek total
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Käks verovert de bal door een tackle van achteren. Käks passt de bal met de wreef. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ... Majka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boglia rent richting de bal. Leeuwin maakt een afschuwelijke overtreding. Leeuwin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Boglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Boglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gomez kopt de bal weg. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... Majka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 1:0

21e minuut.
Haman is nu in balbezit. Wrede probeert de bal met de borst te controleren. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VALEACIORII - copy united 1:1

24e minuut.
Daar is Lagassa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duțulescu is nu in balbezit. Boglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin geeft een lange en hoge pass. Rajkov bokst de bal weg.

25e minuut.
Boglia rent richting de bal. Boglia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Resa de bal onder controle te krijgen. Käks rent richting de bal. Käks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Duțulescu met een sublieme pass. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede begaat een overtreding. Haman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leeuwin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Deteşan onderschept slim de pass. Deteşan met een sublieme pass. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft een hoge lob. Gomez springt en kopt de bal. Majka bokst de bal weg.

35e minuut.
Leeuwin probeert naar een medespeler te passen. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Rajkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 52%, copy united 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC VALEACIORII - copy united 1:1

46e minuut.
Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Deteşan passt de bal met de wreef. Tchuichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz rent richting de bal. La Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Malanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malanowski met een sublieme pass. La Cruz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 1:2

49e minuut.
Lagassa probeert naar een medespeler te passen. Käks rent richting de bal. Vidanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vidanov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lagassa geeft een hoge lob. Garnero rent richting de bal. Garnero speelt de bal door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Majka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Garnero kopt de bal weg. Dębek is nu in balbezit. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez schiet op doel. Majka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VALEACIORII - copy united 2:2

58e minuut.
Käks geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacPhadden de bal. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Majka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 3:2

65e minuut.
Lagassa geeft een hoge lob. Gomez kopt de bal weg. Käks bereikt de bal nog maar net als eerste. Käks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 4:2

73e minuut.
Demeurisse rent richting de bal. Käks is nu in balbezit. Käks passt de bal met de wreef. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 5:2

75e minuut.
Baltă geeft een lange en hoge pass. Duțulescu probeert de bal aan de voet te houden. Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa geeft de bal voor. Gomez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 6:2

78e minuut.
Dębek geeft een hoge lob. Malanowski heeft problemen om de bal te vangen. Malanowski speelt de bal door. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa geeft een hoge lob. Käks is nu in balbezit. Käks schiet op doel. Majka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 7:2

84e minuut.
MacPhadden neemt vlug de vrije trap. Daar is La Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Cruz probeert naar een medespeler te passen. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Garnero rent richting de bal. Garnero geeft een hoge lob. Gomez is nu in balbezit. Gomez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALEACIORII - copy united 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALEACIORII 43%, copy united 57%.
FC VALEACIORII - copy united 8:2