Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatra City 2020 astroMania
Precaut Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
22.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Basana rent richting de bal. Caragiale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubczak met een snel genomen vrije trap. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ionaş stond buitenspel. Schiano neemt vlug de vrije trap. Amânar probeert de bal met de borst te controleren. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel. Zăncescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 37%, astroMania 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piatra City 2020 - astroMania 0:0

50e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak onderschept slim de pass. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga schiet op doel. Zăncescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - astroMania 1:0

54e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Iznaga geeft de bal voor. Słowiak kopt de bal weg. Basana rent richting de bal. Basana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cabaye onderschept slim de pass. Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Puştea met een sublieme pass. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Čtvernoha trapt de bal weg van het doel. Matei kopt de bal weg. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Słowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Schiano is nu in balbezit. Schiano probeert naar een medespeler te passen. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Zăncescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kreitzberg is nu in balbezit. Kreitzberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Schiano passt de bal zonder na te denken. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana rent richting de bal. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Paal! Iznaga heeft problemen om de bal te vangen. Caterincă is nu in balbezit. Iznaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra City 2020 - astroMania 2:0

81e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitzberg onderschept slim de pass. Kreitzberg met een sublieme pass. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Zăncescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra City 2020 36%, astroMania 64%.
Piatra City 2020 - astroMania 2:0