Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bodesti fc Orsova United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


3e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Neaga verovert de bal door een tackle van achteren. Neaga probeert naar een medespeler te passen. Popovici rent richting de bal. Popovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Todor de bal. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru geeft de bal voor. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Todor heeft problemen om de bal te vangen. Magheru rent richting de bal. Todor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Todor krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Teodorescu de bal. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Popovici rent richting de bal. Popovici haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu speelt de bal door. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu geeft een hoge lob. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici draait met de bal, schiet en ... Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - Orsova United 0:1

41e minuut.
Dică onderschept slim de pass. Contra verovert de bal door een tackle van achteren. Contra passt de bal met de wreef. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodesti fc 54%, Orsova United 46%.
Bodesti fc - Orsova United 0:1

51e minuut.
Vameşu rent richting de bal. Vameşu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buftea de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vameşu passt de bal in één keer door. Burlacu met een sublieme pass. Daar is Popovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovici draait met de bal, schiet en ... Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - Orsova United 0:2

62e minuut.
Lemnaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magheru de bal. Todor geeft een hoge lob. Popovici is nu in balbezit. Popovici schiet op doel. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Niculaie is nu in balbezit. Banu onderschept slim de pass. Banu speelt de bal door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Niculaie kopt de bal weg. Dică rent richting de bal. Bitang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dică wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Niculaie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarafian komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Banu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu met een sublieme pass. Popovici rent richting de bal. Popovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pristavu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nistorescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bitang probeert de bal met de borst te controleren. Bitang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bodesti fc - Orsova United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bodesti fc 63%, Orsova United 37%.
Bodesti fc - Orsova United 0:3