Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonyth FC Pompierul 69
sus la vale Tactiek abc
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.6 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


12e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Trică geeft een lange en hoge pass. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daneskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Daneskov met een sublieme pass. Magnier is nu in balbezit. Magnier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnier begaat een overtreding. Magnier krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cârstea passt de bal zonder na te denken. Daneskov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cizalj. Cizalj krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Macovei geeft de bal voor. Ţirtea kopt de bal weg. Ţiplea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magnier rent richting de bal. Magnier schiet op doel. Ritsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţiplea is nu in balbezit. Hüralp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hüralp krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daneskov geeft een hoge lob. Daar is Ţiplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnier is nu in balbezit. Magnier schiet op doel. Ritsonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - Pompierul 69 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 39%, Pompierul 69 61%.
Jonyth FC - Pompierul 69 1:0

48e minuut.
Ţirtea onderschept slim de pass. Ţirtea met een sublieme pass. Tufeanu rent richting de bal. Nerad onderschept slim de pass. Nerad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ţirtea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea onderschept slim de pass. Magnier heeft problemen om de bal te vangen. Magnier schiet op doel. Ritsonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Šojat de bal. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šojat. Šojat krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Macovei geeft een lange en hoge pass. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap. Ritsonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonyth FC - Pompierul 69 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonyth FC 37%, Pompierul 69 63%.
Jonyth FC - Pompierul 69 2:0