Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Saints F.c Buzau
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Chitaru kopt de bal weg. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Iorga probeert naar een medespeler te passen. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu passt de bal met de wreef. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ... Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Crivac rent richting de bal. Crivac schiet op doel. Badarică kopt de bal weg. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Manolescu rent richting de bal. Manolescu met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Bucur onderschept slim de pass. Bucur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - F.c Buzau 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Saints 59%, F.c Buzau 41%.
Felix Saints - F.c Buzau 0:1

79e minuut.
Ioniţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crivac de bal. Met opzet legt Vameşu zijn tegenspeler op de grond. Vameşu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... Plumb speelt de bal door. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Saints 45%, F.c Buzau 55%.
Felix Saints - F.c Buzau 0:1