Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AllTech Pro City Night 2021
pro1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cosma probeert de bal aan de voet te houden. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru met een sublieme pass. Daar is Kościuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - City Night 2021 1:0

6e minuut.
Verstraete bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Kościuk rent richting de bal. Kościuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kościuk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - City Night 2021 2:0

12e minuut.
Ursu geeft een hoge lob. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădiţă krijgt een gele kaart. Brătescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Luntraru geeft een lange en hoge pass. Brătescu kopt de bal weg. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllTech Pro 41%, City Night 2021 59%.
AllTech Pro - City Night 2021 2:0

50e minuut.
Cosma speelt de bal door. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mihliuc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buscan met een snelle inworp. Şoiman kan de bal niet met de borst controleren. Şoiman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grămadă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru passt de bal in één keer door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Preda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - City Night 2021 3:0

59e minuut.
Săndiţă rent richting de bal. Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk passt de bal in één keer door. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Luntraru passt de bal zonder na te denken. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu passt de bal in één keer door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Niedźwiecki met een sublieme pass. Liiu rent richting de bal. Liiu speelt de bal door. Brătescu rent richting de bal. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - City Night 2021 4:0

76e minuut.
Coman rent richting de bal. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman speelt de bal door. Niedźwiecki rent richting de bal. Niedźwiecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk onderschept slim de pass. Niedźwiecki rent richting de bal. Niedźwiecki geeft een lange en hoge pass. Pruteanu kopt de bal weg. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Niedźwiecki passt de bal zonder na te denken. Kościuk probeert naar een medespeler te passen. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ... Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AllTech Pro - City Night 2021 5:0

86e minuut.
Andronic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cosma de bal. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman met een sublieme pass. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AllTech Pro 19%, City Night 2021 81%.
AllTech Pro - City Night 2021 5:0