Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal* FC Targu Mures
kiki Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 28.8
matig Schieten redelijk
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Jülich met een sublieme pass. Lucca is nu in balbezit. Lucca passt de bal zonder na te denken. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarreta speelt de bal door. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige draait met de bal, schiet en ... Leonardi bokst de bal weg.

28e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal in één keer door. Balán rent richting de bal. Balán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Balán onderschept slim de pass. Kominek rent richting de bal. Balán rent richting de bal. Balán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morakis de bal onder controle te krijgen. Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Butică geeft een hoge lob. Jülich geeft een hoge lob. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - FC Targu Mures 1:0

36e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Armenta Fernández is nu in balbezit. Armenta Fernández passt de bal in één keer door. Ziarreta rent richting de bal. Ziarreta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Armenta Fernández is nu in balbezit. Batazzi met een sublieme pass. Miclea is nu in balbezit. Kaige verovert de bal door een tackle van achteren. Kaige haalt uit met een fantastische trap. Leonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - FC Targu Mures 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 35%, FC Targu Mures 65%.
Arsenal* - FC Targu Mures 2:0

56e minuut.
Balán speelt de bal door. Kominek is nu in balbezit. Morakis rent richting de bal. Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldurescu is nu in balbezit. Ziarreta begaat een overtreding. Ziarreta krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Armenta Fernández met een sublieme pass. Fornal rent richting de bal. Fornal passt de bal met de wreef. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige haalt uit met een fantastische trap. Leonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Guianês geeft een lange en hoge pass. Ziarreta controleert de bal met de borst. Varela maakt een afschuwelijke overtreding. Varela is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Muscă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Payer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Armenta Fernández is nu in balbezit. Armenta Fernández passt de bal zonder na te denken. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butică de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 29%, FC Targu Mures 71%.
Arsenal* - FC Targu Mures 2:0