Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:25
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: hmmm Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8784
hmmm ŞAHİNTEPESPOR
mda12 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Cracoş onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lippai. Lippai krijgt een gele kaart. Cracoş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Scalat kopt de bal weg. Klungelig pakt Cracoş de bal. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai haalt uit met een fantastische trap. Papuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 1:0

8e minuut.
Kroken probeert de bal aan de voet te houden. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lippai onderschept slim de pass. Lippai met een sublieme pass. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 2:0

19e minuut.
Caloghiru rent richting de bal. Radosny onderschept slim de pass. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Papuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 3:0

19e minuut.
Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nedelcu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Papuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Gamer rent richting de bal. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş draait met de bal, schiet en ... Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 3:1

31e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath geeft een lange en hoge pass. Ruicu heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cracoş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stafidă komt het veld opgelopen. Papuc trapt de bal weg. Arzenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzenti passt de bal zonder na te denken. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Micsoniu rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Radosny is nu in balbezit. Radosny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hmmm 40%, ŞAHİNTEPESPOR 60%.
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 3:1

48e minuut.
Lippai met een sublieme pass. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Papuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 4:1

59e minuut.
Caloghiru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scalat de bal. Iupceanu is nu in balbezit. Saareleht onderschept slim de pass. Saareleht geeft een lange en hoge pass. Papuc bokst de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 5:1

66e minuut.
Iupceanu is nu in balbezit. Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Henderyckx passt de bal met de wreef. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny haalt uit met een fantastische trap. Papuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 6:1

89e minuut.
Lippai onderschept slim de pass. Lippai passt de bal in één keer door. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hmmm 31%, ŞAHİNTEPESPOR 69%.
hmmm - ŞAHİNTEPESPOR 6:1