Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team vlad2003
tactica Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
solid Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Pezzotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migliari heeft problemen om de bal te vangen. Muntean rent richting de bal. Migliari verovert de bal door een tackle van achteren. Migliari geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 1:0

12e minuut.
Young rent richting de bal. Young passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Migliari de bal. Migliari geeft een hoge lob. Łopaciuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Young rent richting de bal. Young passt de bal met de wreef. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 2:0

26e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal met de wreef. Miś met een sublieme pass. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 3:0

29e minuut.
Grigor geeft de bal voor. Young kopt de bal weg. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pezzotta met een sublieme pass. Young rent richting de bal. Young met een sublieme pass. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Łopaciuk rent richting de bal. Muntean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łopaciuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Łopaciuk neemt zijn aanloop. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 4:0

39e minuut.
Teodorovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pezzotta met een sublieme pass. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 5:0

40e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Ţonea passt de bal zonder na te denken. Birnicu is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Toderaşca kopt de bal weg. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birnicu speelt de bal door. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 29%, vlad2003 71%.
christian team - vlad2003 5:0

48e minuut.
Miś heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk probeert naar een medespeler te passen. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pezzotta geeft een hoge lob. Geană heeft problemen om de bal te vangen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 6:0

55e minuut.
Pezzotta geeft de bal voor. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigor krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Godri is nu in balbezit. Miś verovert de bal door een tackle van achteren. Miś passt de bal in één keer door. Young rent richting de bal. Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havriciuc trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arthur geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Miś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arthur rent richting de bal. Arthur met een sublieme pass. Klungelig pakt Łopaciuk de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 7:0

62e minuut.
Migliari passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toderaşca met de inworp. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arthur geeft de bal voor. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Grigor kopt de bal weg. Young heeft problemen om de bal te vangen. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 8:0

69e minuut.
Ebel geeft een lange en hoge pass. Young heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Arthur geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk passt de bal met de wreef. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Miś rent richting de bal. Miś passt de bal met de wreef. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Young kan de bal niet met de borst controleren. Dobrea rent richting de bal. Dobrea geeft de bal voor. Klungelig pakt Grigor de bal. Grigor geeft een hoge lob. Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Grigor kopt de bal weg. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Grigor kopt de bal weg. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young draait met de bal, schiet en ... Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - vlad2003 9:0

88e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski geeft de bal voor. Pezzotta kopt de bal weg. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Havriciuc met een harde bal richting middenveld. Arthur kopt de bal weg. Miś probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel. Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 20%, vlad2003 80%.
christian team - vlad2003 9:0