Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Sporting Recea
e greu!!! Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Gallucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strujac met een harde bal richting middenveld. Tusseau kopt de bal weg. Vannier rent richting de bal. Vannier schiet op doel. Strujac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 1:0

4e minuut.
Baciu geeft de bal voor. Inworp. Rogač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vannier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 2:0

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rogač zal de hoekschop nemen. Strujac met een sublieme pass. Tusseau kopt de bal weg. Vannier is nu in balbezit. Vannier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 3:0

13e minuut.
Baciu rent richting de bal. Baciu geeft een hoge lob. Tusseau kopt de bal weg. Vannier rent richting de bal. Vannier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mösler met de inworp. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti geeft de bal voor. Vannier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 4:0

18e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti probeert naar een medespeler te passen. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier verovert de bal door een tackle van achteren. Vannier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 5:0

23e minuut.
Klungelig pakt Scânteianu de bal. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Vannier rent richting de bal. Vannier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Angelescu met een sublieme pass. Vannier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chitaru. Vannier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tusseau wilt de vrije trap nemen. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 6:0

31e minuut.
Căpăţână geeft een hoge lob. Rogač kopt de bal weg. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau geeft de bal voor. Vannier springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vincenti zal de hoekschop nemen. Covrig onderschept slim de pass. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vannier de bal. Vannier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tusseau passt de bal in één keer door. Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft een hoge lob. Daar is Vannier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 7:0

40e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu met een sublieme pass. Vannier is nu in balbezit. Vannier draait met de bal, schiet en ... Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 14%, Sporting Recea 86%.
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 8:0

51e minuut.
Tusseau verovert de bal door een tackle van achteren. Vannier heeft problemen om de bal te vangen. Tusseau is nu in balbezit. Vannier is nu in balbezit. Vannier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 9:0

55e minuut.
Tusseau probeert naar een medespeler te passen. Vannier heeft problemen om de bal te vangen. Andone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andone krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vannier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tusseau kopt de bal weg. Bălţatu heeft problemen om de bal te vangen. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Rogač met de inworp. Klungelig pakt Tusseau de bal. Tusseau geeft de bal voor. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Căpăţână is nu in balbezit. Vannier onderschept slim de pass. Chitaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chitaru krijgt een gele kaart. Vannier raakt geblesseerd tijdens het duel. Vannier neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vannier rent richting de bal. Vannier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tusseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitaru is nu in balbezit. Tusseau verovert de bal door een tackle van achteren. Tusseau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 10:0

72e minuut.
Doeltrap. Strujac trapt de bal weg van het doel. Tusseau kopt de bal weg. Vannier is nu in balbezit. Vannier schiet op doel. Strujac bokst de bal weg.

81e minuut.
Căpăţână geeft een lange en hoge pass. Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal zonder na te denken. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Căpăţână geeft een lange en hoge pass. Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft een hoge lob. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ahilie kopt de bal weg. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusseau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vannier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 27%, Sporting Recea 73%.
Fc Nazdravanii - Sporting Recea 10:0