Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stereo Crew Oravița 333
nt rom Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 20.6
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Deaconu geeft de bal voor. Daar is Akçam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akçam passt de bal zonder na te denken. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Deaconu passt de bal zonder na te denken. Bostan is nu in balbezit. Coc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coc krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Toderaşca speelt de bal door. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu passt de bal in één keer door. Akçam rent richting de bal. Akçam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bostan kopt de bal weg. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hrenciuc zijn tegenspeler op de grond. Hrenciuc krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Horodinca met een sublieme pass. Klungelig pakt Butulescu de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een lange en hoge pass. Akçam springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Oravița 333 1:0

45e minuut.
Trifu speelt de bal door. Ferguson met een sublieme pass. Daar is Bogoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akçam bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Oravița 333 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 39%, Oravița 333 61%.
Stereo Crew - Oravița 333 2:0

52e minuut.
Voinea is nu in balbezit. Coc is nu in balbezit. Deaconu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciumak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Mironescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu passt de bal in één keer door. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Toderaşca met een sublieme pass. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan geeft de bal voor. Butulescu rent richting de bal. Butulescu geeft een lange en hoge pass. Trifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft de bal voor. Akçam is nu in balbezit. Akçam draait met de bal, schiet en ... Trifu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan geeft een lange en hoge pass. Horodinca geeft een hoge lob. Akçam rent richting de bal. Akçam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kosman verovert de bal door een tackle van achteren. Kosman geeft de bal voor. Klungelig pakt Bogoescu de bal. Akçam is nu in balbezit. Akçam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Coc is nu in balbezit. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Akçam is nu in balbezit. Akçam schiet op doel. Trifu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akçam rent richting de bal. Akçam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stereo Crew - Oravița 333 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stereo Crew 35%, Oravița 333 65%.
Stereo Crew - Oravița 333 3:0