Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AURU BRAD romania dsfsas
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Alexa probeert naar een medespeler te passen. Floruţ rent richting de bal. Met opzet legt Buhănescu zijn tegenspeler op de grond. Floruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Floruţ met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa geeft een hoge lob. Botezan rent richting de bal. Gioga rent richting de bal. Gioga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca passt de bal in één keer door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon geeft de bal voor. Lăzăroiu kan de bal niet met de borst controleren. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Botezan rent richting de bal. Petrache is nu in balbezit. Botezan verovert de bal door een tackle van achteren. Botezan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zamfir de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zamfir geeft de bal voor. Floruţ kopt de bal weg. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Codruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURU BRAD - romania dsfsas 1:0

42e minuut.
Codruţ met een harde bal richting middenveld. Gioga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petrache de bal onder controle te krijgen. Botezan is nu in balbezit. Botezan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURU BRAD 44%, romania dsfsas 56%.
AURU BRAD - romania dsfsas 1:0

55e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu speelt de bal door. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu speelt de bal door. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca draait met de bal, schiet en ... Codruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Alexa met de inworp. Buhănescu is nu in balbezit. Ibănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibănescu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Buhănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru rent richting de bal. Buhănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Buhănescu krijgt een gele kaart. Lemnaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemnaru met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURU BRAD 52%, romania dsfsas 48%.
AURU BRAD - romania dsfsas 1:0