Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni egictos
ok Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Rembielak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Kanar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 1:0

2e minuut.
Kurczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczewski probeert naar een medespeler te passen. Valgaeren met een sublieme pass. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanar raakt geblesseerd tijdens het duel. Nüssli neemt de penalty, wat een uithaal! Filipoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 2:0

5e minuut.
Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip speelt de bal door. Valgaeren speelt de bal door. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Filipoiu trapt de bal weg. Klungelig pakt Lasończyk de bal. Kurczewski geeft een hoge lob. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Filipoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filipoiu speelt de bal door. Sadlok geeft een hoge lob. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar passt de bal in één keer door. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 3:0

9e minuut.
Filipoiu met een harde bal richting middenveld. Kurczewski kopt de bal weg. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar haalt uit met een fantastische trap. Filipoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 4:0

14e minuut.
Ciora geeft een lange en hoge pass. Siboiu kopt de bal weg. Lasończyk probeert de bal aan de voet te houden. Archip is nu in balbezit. Archip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sadlok speelt de bal door. Nüssli rent richting de bal. Nüssli geeft een lange en hoge pass. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 5:0

18e minuut.
Klungelig pakt Marcel de bal. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar passt de bal in één keer door. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Filipoiu trapt de bal weg van het doel. Kurczewski kopt de bal weg. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zhideev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhideev probeert naar een medespeler te passen. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 6:0

25e minuut.
Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok passt de bal met de wreef. Valgaeren is nu in balbezit. Valgaeren passt de bal in één keer door. Nüssli geeft een hoge lob. Filipoiu bokst de bal weg. Kanar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 7:0

30e minuut.
Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk met een sublieme pass. Kurczewski met een sublieme pass. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Valgaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Valgaeren probeert naar een medespeler te passen. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Dixon met een harde bal richting middenveld. Valgaeren kopt de bal weg. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kurczewski geeft een hoge lob. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren probeert naar een medespeler te passen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stănăşilă met een sublieme pass. Nedelcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelcu speelt de bal door. Archip is nu in balbezit. Archip draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 28%, egictos 72%.
Cămătari sibieni - egictos 7:0

48e minuut.
Horvat met een snelle inworp. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nüssli. Nüssli krijgt een gele kaart. Stănăşilă roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stănăşilă kan niet meer verder spelen. Găină komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Cosma passt de bal met de wreef. Valgaeren speelt de bal door. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipoiu trapt de bal weg. Lasończyk kopt de bal weg. Kanar is nu in balbezit. Kanar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Filipoiu met een harde bal richting middenveld. Lasończyk kopt de bal weg. Kanar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurczewski rent richting de bal. Kurczewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipoiu met een harde bal richting middenveld. Kurczewski kopt de bal weg. Kanar rent richting de bal. Kanar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 8:0

56e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Archip de bal. Kanar onderschept slim de pass. Kanar schiet op doel. Filipoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 9:0

58e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar passt de bal in één keer door. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lasończyk geeft de bal voor. Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok geeft een hoge lob. Nüssli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tontu rent richting de bal. Kanar onderschept slim de pass. Kanar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 10:0

69e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Nedelcu rent richting de bal. Nedelcu passt de bal met de wreef. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Găină speelt de bal door. Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak geeft een hoge lob. Kanar rent richting de bal. Kanar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Archip met een sublieme pass. Klungelig pakt Nedelcu de bal. Nedelcu met een sublieme pass. Marcel is nu in balbezit. Marcel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dixon speelt de bal door. Zhideev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren speelt de bal door. Kanar is nu in balbezit. Kanar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 11:0

88e minuut.
Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren met een sublieme pass. Tontu is nu in balbezit. Nüssli onderschept slim de pass. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. Filipoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - egictos 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 26%, egictos 74%.
Cămătari sibieni - egictos 12:0