Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog DOAR DINAMO BUCURESTI
dinamo2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Birlic de bal. Bisdu rent richting de bal. Bisdu met een sublieme pass. Borko heeft problemen om de bal te vangen. Borko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 1:0

9e minuut.
Birlic met een sublieme pass. Borko rent richting de bal. Borko schiet op doel. Mândruleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mătrăgună probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weismann met een snelle inworp. Bisdu geeft een lange en hoge pass. Birlic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 2:0

14e minuut.
Carro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albu rent richting de bal. Albu geeft de bal voor. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 3:0

17e minuut.
Mândruleanu speelt de bal door. Weismann is nu in balbezit. Weismann speelt de bal door. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Vlada met een sublieme pass. Rusin geeft een lange en hoge pass. Deleanu heeft problemen om de bal te vangen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin met een sublieme pass. Klungelig pakt Birlic de bal. Birlic schiet op doel. Deleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baudracco verovert de bal door een tackle van achteren. Weismann rent richting de bal. Weismann geeft een hoge lob. Birlic rent richting de bal. Birlic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 4:0

32e minuut.
Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic is nu in balbezit. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu geeft een lange en hoge pass. Borko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 5:0

33e minuut.
Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu onderschept slim de pass. Bisdu speelt de bal door. Borko heeft problemen om de bal te vangen. Borko schiet op doel. Mândruleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bisdu verovert de bal door een tackle van achteren. Bisdu passt de bal in één keer door. Birlic is nu in balbezit. Birlic haalt uit met een fantastische trap. Mândruleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 6:0

36e minuut.
Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu met een sublieme pass. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ... Deleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Deleanu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 7:0

38e minuut.
Bisdu onderschept slim de pass. Bisdu met een sublieme pass. Borko heeft problemen om de bal te vangen. Borko haalt uit met een fantastische trap. Mândruleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 8:0

40e minuut.
Bisdu speelt de bal door. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap. Birlic probeert de bal aan de voet te houden. Mândruleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 9:0

44e minuut.
Borko rent richting de bal. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu passt de bal zonder na te denken. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 20%, DOAR DINAMO BUCURESTI 80%.
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 10:0

47e minuut.
Borko is nu in balbezit. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic is nu in balbezit. Birlic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fizedean speelt de bal door. Baudracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco geeft de bal voor. Borko probeert de bal met de borst te controleren. Borko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Albu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albu geeft de bal voor. Klungelig pakt Fizedean de bal. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bisdu onderschept slim de pass. Bisdu met een sublieme pass. Borko is nu in balbezit. Borko schiet op doel. Mândruleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 11:0

64e minuut.
Birlic rent richting de bal. Zancu rent richting de bal. Borko onderschept slim de pass. Bisdu rent richting de bal. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 12:0

67e minuut.
Rusin is nu in balbezit. Rusin passt de bal met de wreef. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu rent richting de bal. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Albu geeft de bal voor. Borko is nu in balbezit. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 13:0

73e minuut.
Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu passt de bal zonder na te denken. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 14:0

80e minuut.
Rusin probeert naar een medespeler te passen. Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal met de wreef. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bisdu met een sublieme pass. Borko heeft problemen om de bal te vangen. Birlic rent richting de bal. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 15:0

88e minuut.
Baudracco probeert naar een medespeler te passen. Weismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weismann passt de bal met de wreef. Borko heeft problemen om de bal te vangen. Borko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Rusin is nu in balbezit. Rusin passt de bal met de wreef. Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 22%, DOAR DINAMO BUCURESTI 78%.
roxana.reddog - DOAR DINAMO BUCURESTI 15:0