Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:29
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Limes Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4771
Legends F.C. dunarea
Tiki taka Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt passt de bal met de wreef. Marini rent richting de bal. Marini schiet op doel. Cocoloş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 1:0

10e minuut.
Vágó is nu in balbezit. Vágó geeft een lange en hoge pass. Marini speelt de bal door. de Santana controleert de bal met de borst. de Santana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Lagunov de bal. Tudor verovert de bal door een tackle van achteren. Tudor met een sublieme pass. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 3:0

22e minuut.
Jipa is nu in balbezit. Vágó verovert de bal door een tackle van achteren. Vágó geeft een hoge lob. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar speelt de bal door. de Santana rent richting de bal. de Santana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Măceşanu de bal. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu is nu in balbezit. Nantt onderschept slim de pass. Nantt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lagunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor rent richting de bal. de Santana verovert de bal door een tackle van achteren. de Santana schiet op doel. Cocoloş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 4:0

35e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna speelt de bal door. Marini is nu in balbezit. Marini schiet op doel. Cocoloş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 5:0

41e minuut.
Tudor speelt de bal door. de Santana is nu in balbezit. de Santana draait met de bal, schiet en ... Pastor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cocoloş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 6:0

42e minuut.
Armeanca met een sublieme pass. Daar is Jipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marini verovert de bal door een tackle van achteren. Marini draait met de bal, schiet en ... Cocoloş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! de Santana is nu in balbezit. de Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 22%, F.C. dunarea 78%.
Legends - F.C. dunarea 7:0

46e minuut.
Pastor kopt de bal weg. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna passt de bal in één keer door. Marini rent richting de bal. Marini schiet op doel. Cocoloş bokst de bal weg.

48e minuut.
Vágó is nu in balbezit. Vágó geeft de bal voor. Marini rent richting de bal. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 8:0

54e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een hoge lob. Daar is Nantt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marini is nu in balbezit. Marini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vicol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nantt met een snelle inworp. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Marini met een sublieme pass. Nantt rent richting de bal. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. Cocoloş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 9:0

63e minuut.
Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera speelt de bal door. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lagunov geeft een hoge lob. Jipa is nu in balbezit. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera geeft een lange en hoge pass. Dinu heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 10:0

74e minuut.
Nantt met de inworp. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini geeft een lange en hoge pass. de Santana rent richting de bal. de Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. Ţânţar kopt de bal weg. Lagunov is nu in balbezit. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Nantt is nu in balbezit. Nantt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pastor de bal onder controle te krijgen. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - F.C. dunarea 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 13%, F.C. dunarea 87%.
Legends - F.C. dunarea 11:0