Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GM Aveo La Virgen del Camino
steffy Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


6e minuut.
Güngör is nu in balbezit. Güngör geeft een lange en hoge pass. Şoiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bak geeft een lange en hoge pass. Iñiguez kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bak probeert naar een medespeler te passen. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Brix bereikt de bal nog maar net als eerste. Brix geeft de bal voor. Pengel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Göncz geeft de bal voor. Pengel is nu in balbezit. Pengel passt de bal met de wreef. Iñiguez rent richting de bal. Iñiguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 1:0

21e minuut.
Gociu passt de bal in één keer door. Rodrigo speelt de bal door. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak geeft een lange en hoge pass. Pengel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 2:0

28e minuut.
Iñiguez is nu in balbezit. Iñiguez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pengel de bal. Pengel draait met de bal, schiet en ... Bunghez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 3:0

31e minuut.
Pengel kopt de bal weg. Şoiman is nu in balbezit. Iñiguez verovert de bal door een tackle van achteren. Iñiguez draait met de bal, schiet en ... Bunghez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 4:0

34e minuut.
Cyps met een snelle inworp. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Iñiguez rent richting de bal. Iñiguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GM Aveo 21%, La Virgen del Camino 79%.
GM Aveo - La Virgen del Camino 4:0

46e minuut.
Cyps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brix bereikt de bal nog maar net als eerste. Brix geeft een hoge lob. Iñiguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 5:0

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bunghez niet meer kan verder spelen. Lin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dolha met een sublieme pass. Şoiman rent richting de bal. Iñiguez verovert de bal door een tackle van achteren. Iñiguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 6:0

64e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Şoiman geeft de bal voor. Brix kopt de bal weg. Pengel rent richting de bal. Pengel draait met de bal, schiet en ... Lin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 7:0

67e minuut.
Pengel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengel geeft een hoge lob. Daar is Iñiguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iñiguez schiet op doel. Lin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 8:0

76e minuut.
Brix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gociu kopt de bal weg. Şoiman is nu in balbezit. Bak is nu in balbezit. Bak geeft de bal voor. Lin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pengel rent richting de bal. Pengel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 9:0

80e minuut.
Şoiman geeft een lange en hoge pass. Göncz kopt de bal weg. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Pengel rent richting de bal. Pengel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GM Aveo - La Virgen del Camino 10:0

87e minuut.
Pengel rent richting de bal. Pengel passt de bal in één keer door. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Iñiguez rent richting de bal. Iñiguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GM Aveo 19%, La Virgen del Camino 81%.
GM Aveo - La Virgen del Camino 10:0