Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:30
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: spex Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 10740
spex Real Ploiesti 1923
a Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.9
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Barral geeft een hoge lob. Murzacu kopt de bal weg. Pakizer geeft de bal voor. Curtean rent richting de bal. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gonera speelt de bal door. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean geeft de bal voor. Fradera rent richting de bal. Fradera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gonera probeert naar een medespeler te passen. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera is nu in balbezit. Curtean is nu in balbezit. Curtean draait met de bal, schiet en ... Floruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakizer rent richting de bal. Pakizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 1:0

21e minuut.
Pakizer geeft een lange en hoge pass. Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradera is nu in balbezit. Fradera haalt uit met een fantastische trap. Floruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 2:0

21e minuut.
Ispas speelt de bal door. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Curtean passt de bal met de wreef. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu passt de bal zonder na te denken. Pakizer rent richting de bal. Pakizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Butulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpescu speelt de bal door. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 3:0

36e minuut.
Pakizer passt de bal in één keer door. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fradera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butulescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pisculichi rent richting de bal. Pisculichi passt de bal in één keer door. Fradera probeert naar een medespeler te passen. Curtean is nu in balbezit. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 4:0

44e minuut.
Pisculichi geeft een hoge lob. Curtean is nu in balbezit. Curtean passt de bal met de wreef. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 14%, Real Ploiesti 1923 86%.
spex - Real Ploiesti 1923 5:0

46e minuut.
Leca met een sublieme pass. Ispas is nu in balbezit. Fradera onderschept slim de pass. Fradera draait met de bal, schiet en ... Floruţ bokst de bal weg.

49e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Butulescu met een sublieme pass. Fradera rent richting de bal. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 6:0

54e minuut.
Fradera rent richting de bal. Fradera passt de bal met de wreef. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Iţic geeft een lange en hoge pass. Barral is nu in balbezit. Barral speelt de bal door. Daar is Fradera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradera draait met de bal, schiet en ... Floruţ bokst de bal weg.

58e minuut.
Pisculichi is nu in balbezit. Pisculichi geeft de bal voor. Murzacu onderschept slim de pass. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 7:0

62e minuut.
Anton onderschept slim de pass. Anton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisculichi met een snelle inworp. Butulescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floruţ trapt de bal weg van het doel. Butulescu kopt de bal weg. Pakizer heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ghinea rent richting de bal. Pakizer verovert de bal door een tackle van achteren. Pakizer met een sublieme pass. Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Barral kopt de bal weg. Pakizer rent richting de bal. Pakizer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Floruţ met een sublieme pass. Barral kopt de bal weg. Klungelig pakt Fradera de bal. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 8:0

83e minuut.
Butulescu met een sublieme pass. Daar is Gonera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonera passt de bal in één keer door. Barral is nu in balbezit. Barral geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic rent richting de bal. Curtean onderschept slim de pass. Curtean geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gonera geeft een lange en hoge pass. Daar is Vulpescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradera is nu in balbezit. Fradera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Real Ploiesti 1923 9:0

89e minuut.
Fradera rent richting de bal. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera onderschept slim de pass. Daar is Pakizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 15%, Real Ploiesti 1923 85%.
spex - Real Ploiesti 1923 9:0