Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:31
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 20000
FC Dinamo 84` geo.fc
deffend Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 14.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński passt de bal in één keer door. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Ticu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 1:0

2e minuut.
Albu met een sublieme pass. Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Ticu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 2:0

4e minuut.
Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Lazzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzeri passt de bal in één keer door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Lazzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzeri probeert naar een medespeler te passen. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lazzeri met een sublieme pass. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock speelt de bal door. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 3:0

10e minuut.
Paganel speelt de bal door. Klungelig pakt Albu de bal. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran met een sublieme pass. Maratonista rent richting de bal. Maratonista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Parmenide kopt de bal weg. Patrikyan probeert de bal aan de voet te houden. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan onderschept slim de pass. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Ticu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Obrejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Ticu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Patrikyan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Patrikyan de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 4:0

31e minuut.
Živak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maratonista kan de bal niet met de borst controleren. Tătăran speelt de bal door. Parmenide geeft de bal voor. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Maratonista passt de bal met de wreef. Lazzeri probeert naar een medespeler te passen. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 5:0

34e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratonista onderschept slim de pass. Maratonista probeert naar een medespeler te passen. Lazzeri is nu in balbezit. Lazzeri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Ticu met een sublieme pass. Parmenide kopt de bal weg. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Neag heeft problemen om de bal te vangen. Maratonista rent richting de bal. Maratonista geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patrikyan de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Ticu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Boldurescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 6:0

44e minuut.
Malaquias heeft problemen om de bal te vangen. Malaquias probeert naar een medespeler te passen. Parmenide met een sublieme pass. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 9%, geo.fc 91%.
FC Dinamo 84` - geo.fc 6:0

47e minuut.
Raczyński geeft een lange en hoge pass. Lazzeri kopt de bal weg. Daar is Patrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Ticu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Maratonista verovert de bal door een tackle van achteren. Maratonista geeft een hoge lob. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obrejan met een harde bal richting middenveld. Živak kopt de bal weg. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Maratonista rent richting de bal. Maratonista passt de bal in één keer door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Ticu bokst de bal weg.

65e minuut.
MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Răileanu rent richting de bal. Lazzeri probeert naar een medespeler te passen. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Ticu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Lazzeri rent richting de bal. Lazzeri speelt de bal door. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 7:0

72e minuut.
Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu passt de bal zonder na te denken. Lazzeri met een sublieme pass. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ticu speelt de bal door. Paluszkiewicz met een sublieme pass. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Parmenide passt de bal met de wreef. Lazzeri rent richting de bal. Lazzeri passt de bal in één keer door. Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 8:0

79e minuut.
Klungelig pakt Patrikyan de bal. Paler onderschept slim de pass. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Obrejan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Ticu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 84` - geo.fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 84` 19%, geo.fc 81%.
FC Dinamo 84` - geo.fc 9:0