Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester U Sc fcb barcelona
tact anti Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cosmin met een harde bal richting middenveld. Nurci rent richting de bal. Nurci speelt de bal door. Hustveit rent richting de bal. Hustveit haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 1:0

17e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Badarică onderschept slim de pass. Badarică passt de bal met de wreef. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Porumbel kopt de bal weg. Hustveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustveit passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cosmescu probeert naar een medespeler te passen. Hustveit is nu in balbezit. Hustveit met een sublieme pass. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răduleţ heeft problemen om de bal te vangen. Hustveit rent richting de bal. Hustveit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 2:0

28e minuut.
Hustveit onderschept slim de pass. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustveit verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hustveit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hustveit haalt uit met een fantastische trap. Cosmin bokst de bal weg.

29e minuut.
Răduleţ geeft een hoge lob. Cristea rent richting de bal. Cristea geeft een hoge lob. Hustveit is nu in balbezit. Hustveit draait met de bal, schiet en ... Cosmin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică schiet op doel. Tiutiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Porumbel kopt de bal weg. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian onderschept slim de pass. Olivian geeft de bal voor. Badarică probeert de bal aan de voet te houden. Cosmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Noica geeft een lange en hoge pass. Olivian heeft problemen om de bal te vangen. Răduleţ rent richting de bal. Hustveit verovert de bal door een tackle van achteren. Hustveit haalt uit met een fantastische trap. Cosmin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Porumbel probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cosmescu neemt de hoekschop. Hustveit springt en kopt de bal. Cosmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester U Sc 24%, fcb barcelona 76%.
Manchester U Sc - fcb barcelona 2:0

54e minuut.
Cosmin trapt de bal weg. Klungelig pakt Nurci de bal. Nurci speelt de bal door. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tiutiu heeft problemen om de bal te vangen. Tiutiu probeert naar een medespeler te passen. Bălţatu met een sublieme pass. Olivian is nu in balbezit. Olivian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 3:0

77e minuut.
Cosmescu met een snelle inworp. Nurci kan de bal niet met de borst controleren. Esca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esca krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustveit verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 4:0

86e minuut.
Judele rent richting de bal. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 5:0

89e minuut.
Badarică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arcoş de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cosmescu neemt de hoekschop. Olivian springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 6:0

90e minuut.
Olivian rent richting de bal. Olivian passt de bal met de wreef. Hustveit rent richting de bal. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustveit verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Hustveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustveit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester U Sc - fcb barcelona 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester U Sc 16%, fcb barcelona 84%.
Manchester U Sc - fcb barcelona 7:0