Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov The Dream Team
decaru Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Berkebay geeft de bal voor. David met een sublieme pass. Yarımay kopt de bal weg. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Yarımay probeert naar een medespeler te passen. Tobar is nu in balbezit. Tobar passt de bal in één keer door. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 1:0

13e minuut.
Daar is Nicotra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea met een sublieme pass. Yarımay met een sublieme pass. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu passt de bal met de wreef. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 2:0

20e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar passt de bal met de wreef. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gânsac de bal onder controle te krijgen. David bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yarımay speelt de bal door. Klungelig pakt Andreiescu de bal. Spârlea rent richting de bal. Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 3:0

22e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea passt de bal met de wreef. Dănceanu rent richting de bal. Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 4:0

24e minuut.
Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu met een sublieme pass. Yarımay geeft de bal voor. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
David trapt de bal weg. Yarımay rent richting de bal. Yarımay passt de bal in één keer door. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. David trapt de bal weg. Yarımay kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobar de bal. Tobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
David met een harde bal richting middenveld. Berkebay kopt de bal weg. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gânsac de bal onder controle te krijgen. David bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 5:0

32e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu speelt de bal door. Yarımay rent richting de bal. Yarımay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Andreiescu onderschept slim de pass. Neaga verovert de bal door een tackle van achteren. Neaga probeert naar een medespeler te passen. Bălăcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Berkebay verovert de bal door een tackle van achteren. Berkebay met een sublieme pass. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay probeert naar een medespeler te passen. Tobar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 6:0

41e minuut.
Nicotra met een sublieme pass. Berkebay rent richting de bal. Berkebay speelt de bal door. Bălăcescu is nu in balbezit. Bălăcescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 21%, The Dream Team 79%.
SR Brasov - The Dream Team 6:0

46e minuut.
Chitaru komt het veld opgelopen. Maghiaru komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Tobar met een sublieme pass. Bălăcescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălăcescu schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 7:0

51e minuut.
Andreiescu passt de bal in één keer door. Tobar rent richting de bal. Tobar passt de bal in één keer door. Bălăcescu is nu in balbezit. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 8:0

54e minuut.
Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă geeft een hoge lob. Bălăcescu rent richting de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gânsac trapt de bal weg. Yarımay geeft de bal voor. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bălăcescu met een sublieme pass. Yarımay rent richting de bal. Yarımay passt de bal in één keer door. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yarımay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay probeert naar een medespeler te passen. Tobar is nu in balbezit. Tobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 9:0

64e minuut.
Doeltrap. David trapt de bal weg. Nicotra kopt de bal weg. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărgăritescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bălăcescu de bal. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Nicotra rent richting de bal. Yarımay rent richting de bal. Yarımay geeft een lange en hoge pass. Bălăcescu maakt een snoekduik en kopt de bal. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nicotra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yarımay de bal. Yarımay met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Deaconescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yarımay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 10:0

78e minuut.
Yarımay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tobar de bal. Tobar met een sublieme pass. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peţeanu rent richting de bal. Yarımay onderschept slim de pass. Yarımay geeft de bal voor. Bălăcescu maakt een snoekduik en kopt de bal. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - The Dream Team 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 23%, The Dream Team 77%.
SR Brasov - The Dream Team 11:0