Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara Fc-Otelul-Galati
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Trică is nu in balbezit. Hoecke onderschept slim de pass. Hoecke met een sublieme pass. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jiménez zal de hoekschop nemen. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 1:0

9e minuut.
Zub speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Hoecke rent richting de bal. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Crisan kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoecke de bal. Hoecke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal met de wreef. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crisan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică is nu in balbezit. Trică geeft de bal voor. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hoecke is nu in balbezit. Alagia is nu in balbezit. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Rybnik heeft problemen om de bal te vangen. Rybnik schiet op doel. Stamatoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 28%, Fc-Otelul-Galati 72%.
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 1:0

46e minuut.
Luntraru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 2:0

58e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Hoecke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deaconescu de bal. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hoecke de bal onder controle te krijgen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alagia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 3:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Crisan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samolej neemt de hoekschop. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Zub kopt de bal weg. Daar is Hoecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stamatoiu trapt de bal weg. Zub kopt de bal weg. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Condeescu kan de bal niet met de borst controleren. Hoecke rent richting de bal. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Stamatoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 4:0

89e minuut.
Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik geeft een lange en hoge pass. Alagia kopt de bal weg. Hoecke rent richting de bal. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 5:0

90e minuut.
Samolej rent richting de bal. Rybnik rent richting de bal. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 16%, Fc-Otelul-Galati 84%.
FC Bastion Timisoara - Fc-Otelul-Galati 5:0