Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRANCO FC Noua Generatie
sweep Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 20
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Vlădoiu kopt de bal weg. Bercu speelt de bal door. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Boţan probeert de bal aan de voet te houden. Duțulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Vlădoiu rent richting de bal. D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer met een sublieme pass. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Minciună controleert de bal met de borst. Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal zonder na te denken. Daar is D`Heer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Esteves kopt de bal weg. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano passt de bal in één keer door. Daar is D`Heer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Cornaglia met een snelle inworp. Mroziak geeft een lange en hoge pass. Mastrostefano krijgt zijn hoofd ertegen. Duțulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC Noua Generatie 1:0

23e minuut.
Dobre geeft een hoge lob. Esteves kopt de bal weg. Daar is Boţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu bokst de bal weg. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer draait met de bal, schiet en ... Duțulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Lobonţ met een snelle inworp. Vlădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Mroziak geeft de bal voor. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Duțulescu trapt de bal weg. Esteves kopt de bal weg. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Esteves heeft problemen om de bal te vangen. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC Noua Generatie 2:0

33e minuut.
Apacz rent richting de bal. Apacz met een sublieme pass. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Apacz probeert naar een medespeler te passen. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer passt de bal in één keer door. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC Noua Generatie 3:0

43e minuut.
Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano passt de bal zonder na te denken. Cornaglia speelt de bal door. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 20%, FC Noua Generatie 80%.
FC BRANCO - FC Noua Generatie 3:0

53e minuut.
Duțulescu trapt de bal weg. Vlădoiu kopt de bal weg. Mastrostefano probeert de bal met de borst te controleren. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Mroziak de bal. Mroziak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boţan de bal. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - FC Noua Generatie 4:0

59e minuut.
Klungelig pakt Minciună de bal. Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer rent richting de bal. D`Heer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dosca geeft de bal voor. Bercu is nu in balbezit. Bercu passt de bal met de wreef. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Apacz passt de bal met de wreef. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano onderschept slim de pass. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Duțulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lobonţ kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornaglia met een snelle inworp. Mroziak geeft een hoge lob. Mastrostefano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz geeft de bal voor. D`Heer kopt de bal weg. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Onciu heeft problemen om de bal te vangen. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano passt de bal zonder na te denken. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Esteves speelt de bal door. Klungelig pakt Mastrostefano de bal. Mastrostefano passt de bal zonder na te denken. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer met een sublieme pass. Klungelig pakt Mastrostefano de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Cornaglia passt de bal in één keer door. Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ geeft een lange en hoge pass. Mroziak geeft een hoge lob. Mastrostefano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Boţan probeert de bal aan de voet te houden. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
D`Heer is nu in balbezit. D`Heer geeft de bal voor. Dosca rent richting de bal. Mastrostefano verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrostefano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dosca trapt de bal weg. Bercu kopt de bal weg. D`Heer rent richting de bal. D`Heer geeft een hoge lob. Mastrostefano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Esteves speelt de bal door. D`Heer rent richting de bal. D`Heer passt de bal met de wreef. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 21%, FC Noua Generatie 79%.
FC BRANCO - FC Noua Generatie 4:0