Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Viitorul Hunedoara Raducaneni AEL
433x Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 22
goed Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Bogdan is nu in balbezit. Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Raducaneni AEL 1:0

10e minuut.
Vameşu heeft problemen om de bal te vangen. Vameşu speelt de bal door. Gümüşsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu haalt uit met een fantastische trap. Nistorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Raducaneni AEL 2:0

18e minuut.
Doeltrap. Nistorescu trapt de bal weg. Pintilei kopt de bal weg. Epuraş heeft problemen om de bal te vangen. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Raducaneni AEL 3:0

29e minuut.
Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Gümüşsu is nu in balbezit. Gümüşsu passt de bal in één keer door. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Proteasa is nu in balbezit. Marză rent richting de bal. Marză passt de bal in één keer door. Butacu is nu in balbezit. Butacu schiet op doel. Mureşan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Raducaneni AEL 3:1

39e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş geeft de bal voor. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat haalt uit met een fantastische trap. Honceriu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşan bokst de bal weg.

41e minuut.
Honceriu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ignat met een snelle inworp. Marză rent richting de bal. Marză geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vameşu met een sublieme pass. Pintilei is nu in balbezit. Butacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butacu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 66%, Raducaneni AEL 34%.
CS Viitorul Hunedoara - Raducaneni AEL 3:1

59e minuut.
Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Pintilei kopt de bal weg. Daar is Gümüşsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşsu schiet op doel. Nistorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guţu speelt de bal door. Proteasa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vameşu. Vameşu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vulpeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş passt de bal met de wreef. Gogoasă rent richting de bal. Marză bereikt de bal nog maar net als eerste. Marză draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ignat rent richting de bal. Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. Honceriu geeft een lange en hoge pass. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marză is nu in balbezit. Vameşu begaat een overtreding. Marză wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marză kan niet meer verder spelen. Ganea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 42%, Raducaneni AEL 58%.
CS Viitorul Hunedoara - Raducaneni AEL 3:1