Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cluj Oldboys FCM PINTILIE
ClujOB Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
23.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ciucă met een sublieme pass. Grasu is nu in balbezit. Becser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Becser is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Chinţoiu met een snelle inworp. Oprea is nu in balbezit. Mareş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oprea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oprea neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 0:1

14e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu met een sublieme pass. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cetină trapt de bal weg van het doel. Gordea kopt de bal weg. Grasu rent richting de bal. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă geeft een hoge lob. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft de bal voor. Oprică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mareş onderschept slim de pass. Mareş passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea rent richting de bal. Gordea geeft de bal voor. Cetină verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oprică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordea is nu in balbezit. Gordea speelt de bal door. Cetină probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cluj Oldboys 40%, FCM PINTILIE 60%.
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 0:1

54e minuut.
de Bock verovert de bal door een tackle van achteren. de Bock geeft een lange en hoge pass. Daar is Feraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Opriş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holca komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Fedorca geeft een hoge lob. Oprică kan de bal niet met de borst controleren. Oprică draait met de bal, schiet en ... Cetină werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cluj Oldboys 39%, FCM PINTILIE 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu passt de bal zonder na te denken. Miala is nu in balbezit. Oprică onderschept slim de pass. Oprică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 2:1

98e minuut.
de Bock rent richting de bal. de Bock geeft een hoge lob. Jianu rent richting de bal. Jianu haalt uit met een fantastische trap. Cetină probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cluj Oldboys 4%, FCM PINTILIE 96%.
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 2:1

115e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mareş met de inworp. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cluj Oldboys 12%, FCM PINTILIE 88%.
Cluj Oldboys - FCM PINTILIE 2:1