Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes FC DONAUHAFEN BRAILA
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 17.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Inworp. Pruś met een snelle inworp. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu geeft de bal voor. Łopaciuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardeveld verovert de bal door een tackle van achteren. Hardeveld geeft de bal voor. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk met een sublieme pass. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tleskač bereikt de bal nog maar net als eerste. Tleskač geeft de bal voor. Gonska kopt de bal weg. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Stănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciubuc neemt de hoekschop. Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Boldurescu begaat een overtreding. Strungăreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strungăreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łopaciuk springt en kopt de bal. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Dumitrache de bal. Edwikowski geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 1:0

19e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Pruś is nu in balbezit. Pruś passt de bal in één keer door. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel. Stănică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 2:0

21e minuut.
Gămălie kopt de bal weg. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 3:0

28e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Strungăreanu geeft de bal voor. Edwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Gonska is nu in balbezit. Edwikowski met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu begaat een overtreding. Boldurescu krijgt een gele kaart. Strungăreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strungăreanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk passt de bal in één keer door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Strungăreanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gămălie de bal. Gonska rent richting de bal. Gonska haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 35%, FC DONAUHAFEN BRAILA 65%.
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 4:0

46e minuut.
Roşoiu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski onderschept slim de pass. Edwikowski met een sublieme pass. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Edwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Moţoc passt de bal zonder na te denken. Butucea is nu in balbezit. Gîrbaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gîrbaciu krijgt een gele kaart. Butucea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Butucea kan niet meer verder spelen. Şeitan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tleskač heeft problemen om de bal te vangen. Pruś rent richting de bal. Pruś passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Łopaciuk is nu in balbezit. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap. Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 5:0

73e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk is nu in balbezit. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 6:0

86e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Inworp. Ciubuc met een snelle inworp. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łopaciuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 30%, FC DONAUHAFEN BRAILA 70%.
Stejarul Vlad Tepes - FC DONAUHAFEN BRAILA 7:0