Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Focus Olimpia SM
bau Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Carlini met een sublieme pass. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki haalt uit met een fantastische trap. Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henoit met een snelle inworp. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki geeft een hoge lob. Mačkić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 1:0

8e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Bonay onderschept slim de pass. Bonay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henoit is nu in balbezit. Henoit geeft een lange en hoge pass. Mačkić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 2:0

12e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Kozicki passt de bal zonder na te denken. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lefter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 3:0

13e minuut.
Ciobănescu speelt de bal door. Klungelig pakt Grădean de bal. Răduleţ rent richting de bal. Mačkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić schiet op doel. Ungureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 4:0

19e minuut.
Bogos geeft de bal voor. Bertoni heeft problemen om de bal te vangen. Bertoni passt de bal zonder na te denken. Mačkić rent richting de bal. Mačkić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 5:0

22e minuut.
Carlini kopt de bal weg. Klungelig pakt Lefter de bal. Kozicki rent richting de bal. Kozicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 6:0

29e minuut.
Carlini rent richting de bal. Carlini passt de bal zonder na te denken. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kozicki rent richting de bal. Kozicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 7:0

32e minuut.
Inworp. Bonay met een snelle inworp. Bertoni rent richting de bal. Bertoni geeft een lange en hoge pass. Kozicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca verovert de bal door een tackle van achteren. Solacca geeft een lange en hoge pass. Kozicki rent richting de bal. Kozicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonay geeft de bal voor. Klungelig pakt Diculescu de bal. Kozicki rent richting de bal. Kozicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kozicki passt de bal in één keer door. Henoit is nu in balbezit. Henoit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kozicki de bal. Carlini geeft een hoge lob. Ungureanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Henoit kopt de bal weg. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki passt de bal in één keer door. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Focus 10%, Olimpia SM 90%.
Focus - Olimpia SM 7:0

47e minuut.
Bogos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henoit met een snelle inworp. Ganga geeft de bal voor. Kozicki kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Ungureanu trapt de bal weg. Carlini kopt de bal weg. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić draait met de bal, schiet en ... Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Mačkić geeft de bal voor. Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoni geeft een lange en hoge pass. Carlini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Carlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlini geeft een hoge lob. Mačkić rent richting de bal. Mačkić draait met de bal, schiet en ... Ungureanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 8:0

61e minuut.
Henoit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lefter de bal. Kozicki rent richting de bal. Kozicki haalt uit met een fantastische trap. Ungureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Carlini rent richting de bal. Carlini passt de bal met de wreef. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Henoit geeft de bal voor. Lefter kopt de bal weg. Bonay met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozicki de bal. Kozicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carlini kopt de bal weg. Klungelig pakt Mačkić de bal. Cârstea is nu in balbezit. Mačkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić haalt uit met een fantastische trap. Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 9:0

76e minuut.
Lefter geeft de bal voor. Klungelig pakt Delli de bal. Delli speelt de bal door. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić schiet op doel. Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki draait met de bal, schiet en ... Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 10:0

79e minuut.
Carlini is nu in balbezit. Carlini passt de bal in één keer door. Kozicki rent richting de bal. Kozicki schiet op doel. Ungureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ganga speelt de bal door. Daar is Henoit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henoit geeft de bal voor. Mačkić maakt een snoekduik en kopt de bal. Ungureanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 11:0

85e minuut.
Henoit onderschept slim de pass. Henoit probeert naar een medespeler te passen. Carlini speelt de bal door. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Focus - Olimpia SM 12:0

87e minuut.
Grădean met een sublieme pass. Daar is Ciobănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki onderschept slim de pass. Kozicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ungureanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Mačkić de bal. Mačkić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Răduleţ de bal. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Focus 17%, Olimpia SM 83%.
Focus - Olimpia SM 12:0