Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C. Teius MIRCEA
liga 4 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.2
zeer goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Tekiray is nu in balbezit. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner is nu in balbezit. Tajner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 1:0

4e minuut.
Chiţulescu speelt de bal door. Daar is Peţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiray verovert de bal door een tackle van achteren. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 2:0

7e minuut.
Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner schiet op doel. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 3:0

17e minuut.
Lelewik met de inworp. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peţeanu. Peţeanu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu geeft een lange en hoge pass. Chirmuş rent richting de bal. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Lelewik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner passt de bal zonder na te denken. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 4:0

25e minuut.
Misiewicz geeft een hoge lob. Tekiray rent richting de bal. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Karniszowaty is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Tekiray onderschept slim de pass. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karniszowaty rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 5:0

35e minuut.
Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 6:0

36e minuut.
Klungelig pakt Creangă de bal. Tekiray rent richting de bal. Tekiray passt de bal in één keer door. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 7:0

36e minuut.
Daar is Chiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajner rent richting de bal. Tajner passt de bal met de wreef. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 8:0

39e minuut.
Misiewicz geeft een hoge lob. Tekiray is nu in balbezit. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Vlad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 9:0

45e minuut.
Tajner is nu in balbezit. Tajner geeft de bal voor. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Creangă de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Langowski neemt de hoekschop. Karniszowaty springt en kopt de bal. Vlad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 36%, MIRCEA 64%.
S.C. Teius - MIRCEA 10:0

52e minuut.
Tajner rent richting de bal. Tajner passt de bal zonder na te denken. Daar is Tekiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Lelewik geeft een lange en hoge pass. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
van der Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Veen onderschept slim de pass. van der Veen geeft een lange en hoge pass. Tajner springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chiţulescu onderschept slim de pass. Chiţulescu passt de bal zonder na te denken. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Vlad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 11:0

77e minuut.
Tajner geeft de bal voor. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel. Vlad probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 12:0

78e minuut.
Milosteanu kopt de bal weg. Delfini rent richting de bal. Delfini geeft een lange en hoge pass. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Karniszowaty de bal onder controle te krijgen. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray passt de bal met de wreef. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 13:0

82e minuut.
van der Veen geeft een hoge lob. Tajner kopt de bal weg. Tekiray rent richting de bal. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 14:0

87e minuut.
Tajner rent richting de bal. Tajner geeft de bal voor. Stângă is nu in balbezit. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 15:0

90e minuut.
Karniszowaty is nu in balbezit. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray probeert naar een medespeler te passen. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ... Vlad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - MIRCEA 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 36%, MIRCEA 64%.
S.C. Teius - MIRCEA 16:0