Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C STEAUA TULCEA GaldaCity
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ibisz met een sublieme pass. Gujdár rent richting de bal. Gujdár probeert naar een medespeler te passen. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Ibisz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Acciari de bal. Tocantins rent richting de bal. Tocantins schiet op doel. Lupu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Inworp. Małysz met de inworp. Acciari geeft een lange en hoge pass. Tocantins rent richting de bal. Tocantins schiet op doel. Lupu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

14e minuut.
Grozavu speelt de bal door. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă met een sublieme pass. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu schiet op doel. Mudronja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ibisz met een sublieme pass. Małysz is nu in balbezit. Małysz probeert naar een medespeler te passen. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 1:0

17e minuut.
Grozavu speelt de bal door. Gujdár rent richting de bal. Gujdár passt de bal met de wreef. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Ibisz met een sublieme pass. Małysz speelt de bal door. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tocantins rent richting de bal. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins is nu in balbezit. Acciari rent richting de bal. Acciari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Tararache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocantins is nu in balbezit. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acciari is nu in balbezit. Acciari schiet op doel. Lupu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 2:0

28e minuut.
Ibisz is nu in balbezit. Ibisz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acciari geeft de bal voor. Tocantins krijgt zijn hoofd ertegen. Lupu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ibisz neemt de hoekschop. Tocantins springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. Małysz met de inworp. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari geeft een lange en hoge pass. Tocantins maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 3:0

33e minuut.
Rybka geeft een hoge lob. Tocantins is nu in balbezit. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 4:0

34e minuut.
Acciari met een sublieme pass. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins passt de bal in één keer door. Acciari is nu in balbezit. Acciari geeft de bal voor. Lupu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Acciari is nu in balbezit. Acciari passt de bal zonder na te denken. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins haalt uit met een fantastische trap. Lupu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 5:0

38e minuut.
Niţescu rent richting de bal. Acciari onderschept slim de pass. Acciari probeert naar een medespeler te passen. Tocantins rent richting de bal. Tocantins draait met de bal, schiet en ... Lupu bokst de bal weg.

39e minuut.
Lupu speelt de bal door. Rybka kopt de bal weg. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins verovert de bal door een tackle van achteren. Tocantins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ibisz speelt de bal door. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari geeft een hoge lob. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tălpaciu probeert naar een medespeler te passen. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari probeert naar een medespeler te passen. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 22%, GaldaCity 78%.
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 6:0

47e minuut.
Małysz geeft een hoge lob. Acciari kopt de bal weg. Gujdár probeert de bal met de borst te controleren. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 7:0

47e minuut.
Niţescu met een sublieme pass. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 8:0

54e minuut.
Tardioli rent richting de bal. Niţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tardioli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tocantins springt en kopt de bal. Lupu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 9:0

56e minuut.
Chí Minh rent richting de bal. Ibisz rent richting de bal. Ibisz passt de bal zonder na te denken. Acciari rent richting de bal. Acciari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ibisz geeft een lange en hoge pass. Tocantins kopt de bal weg. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár schiet op doel. Lupu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 10:0

66e minuut.
Grozavu passt de bal met de wreef. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari verovert de bal door een tackle van achteren. Acciari geeft de bal voor. Tocantins maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 11:0

69e minuut.
Chí Minh passt de bal zonder na te denken. Acciari probeert de bal aan de voet te houden. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz geeft een hoge lob. Tocantins springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lupu bokst de bal weg.

73e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka probeert naar een medespeler te passen. Małysz is nu in balbezit. Małysz geeft een hoge lob. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Małysz zal de hoekschop nemen. Daar is Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocantins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 12:0

86e minuut.
Haberbosch rent richting de bal. Haberbosch geeft een lange en hoge pass. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turbuţan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 13:0

88e minuut.
Gujdár rent richting de bal. Gujdár passt de bal in één keer door. Acciari rent richting de bal. Acciari speelt de bal door. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 14:0

89e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins onderschept slim de pass. Gujdár heeft problemen om de bal te vangen. Gujdár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C STEAUA TULCEA 24%, GaldaCity 76%.
F.C STEAUA TULCEA - GaldaCity 14:0