Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:33
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: kivano Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 27960
kivano FC RDM
a Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 20.4
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Abel heeft problemen om de bal te vangen. Abel passt de bal met de wreef. Eiro rent richting de bal. Eiro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pleşu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 1:0

6e minuut.
Milică rent richting de bal. Sánchez Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez Sánchez geeft een hoge lob. Iannuccillo probeert de bal aan de voet te houden. Eiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sánchez Sánchez met een snelle inworp. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo geeft de bal voor. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eiro rent richting de bal. Eiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 2:0

14e minuut.
Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez geeft een hoge lob. Gorie heeft problemen om de bal te vangen. Eiro is nu in balbezit. Eiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 3:0

17e minuut.
Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo passt de bal met de wreef. Eiro rent richting de bal. Eiro haalt uit met een fantastische trap. Banciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 4:0

18e minuut.
Eiro passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo rent richting de bal. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro heeft problemen om de bal te vangen. Eiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 5:0

18e minuut.
Pâslaru speelt de bal door. Klungelig pakt Butulescu de bal. Eiro is nu in balbezit. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 6:0

21e minuut.
Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo passt de bal in één keer door. Eiro rent richting de bal. Eiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Lambra de bal. Nogalski rent richting de bal. Nogalski passt de bal zonder na te denken. Eiro heeft problemen om de bal te vangen. Eiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abel met een sublieme pass. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo passt de bal zonder na te denken. Eiro heeft problemen om de bal te vangen. Eiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 7:0

32e minuut.
Iannuccillo verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuccillo speelt de bal door. Klungelig pakt Eiro de bal. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo schiet op doel. Banciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 8:0

39e minuut.
Iannuccillo rent richting de bal. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu passt de bal zonder na te denken. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Milică is nu in balbezit. Sánchez Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez Sánchez met een sublieme pass. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 19%, FC RDM 81%.
kivano - FC RDM 8:0

47e minuut.
Eiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tufeanu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sánchez Sánchez neemt de hoekschop. Iannuccillo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Milică is nu in balbezit. Sánchez Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez Sánchez geeft de bal voor. Eiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 9:0

56e minuut.
Banciu probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Sánchez kopt de bal weg. Daar is Iannuccillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo geeft de bal voor. Eiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Sánchez de bal. Sánchez Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ... Banciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 10:0

67e minuut.
Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo passt de bal met de wreef. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 11:0

68e minuut.
Butulescu passt de bal in één keer door. Iannuccillo kan de bal niet met de borst controleren. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 12:0

70e minuut.
Milică rent richting de bal. Milică geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Sánchez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Manoliu is nu in balbezit. Manoliu passt de bal met de wreef. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ... Banciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 13:0

75e minuut.
Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski geeft een hoge lob. Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sánchez geeft een lange en hoge pass. Eiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sánchez Sánchez geeft de bal voor. Pleşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cosmin de bal. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 14:0

82e minuut.
Lambra verovert de bal door een tackle van achteren. Lambra geeft de bal voor. Tufeanu probeert de bal met de borst te controleren. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 15:0

83e minuut.
Butulescu speelt de bal door. Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Gorie is nu in balbezit. Eiro onderschept slim de pass. Eiro schiet op doel. Banciu bokst de bal weg. Iannuccillo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Manoliu passt de bal zonder na te denken. Abel rent richting de bal. Abel geeft een hoge lob. Daar is Iannuccillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manoliu geeft de bal voor. Banciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iannuccillo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 16:0

88e minuut.
Sánchez Sánchez kopt de bal weg. Iannuccillo rent richting de bal. Klungelig pakt Eiro de bal. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Banciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC RDM 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 11%, FC RDM 89%.
kivano - FC RDM 17:0