Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Privateer Bands FC Coceni
2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Bădilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski geeft de bal voor. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ... Leanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae is nu in balbezit. Nae passt de bal met de wreef. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 1:0

13e minuut.
Mitrana met een sublieme pass. Açan rent richting de bal. Açan geeft de bal voor. Lentner is nu in balbezit. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 2:0

21e minuut.
Ołdak is nu in balbezit. Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki met een sublieme pass. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko geeft een hoge lob. Hamanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lentner rent richting de bal. Lentner schiet op doel. Leanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tarachulski neemt de hoekschop. Lentner probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 3:0

28e minuut.
Bădilă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołdak met een snelle inworp. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vlădulescu met een harde bal richting middenveld. Ślepecki kopt de bal weg. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ołdak verovert de bal door een tackle van achteren. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 4:0

31e minuut.
Ołdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak geeft de bal voor. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 5:0

32e minuut.
Sterescu speelt de bal door. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Hamanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lentner is nu in balbezit. Lentner draait met de bal, schiet en ... Leanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian passt de bal met de wreef. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tarachulski speelt de bal door. Hamanowicz is nu in balbezit. Mitrana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamanowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lentner zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 6:0

42e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz passt de bal zonder na te denken. Lentner rent richting de bal. Lentner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 7:0

44e minuut.
Nae met een sublieme pass. Leanca rent richting de bal. Leanca geeft de bal voor. Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 30%, FC Coceni 70%.
The Privateer Bands - FC Coceni 7:0

55e minuut.
Smiotanko speelt de bal door. Tarachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski passt de bal met de wreef. Hamanowicz rent richting de bal. Hamanowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lentner rent richting de bal. Lentner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bădilă geeft een hoge lob. Inworp. Tarachulski met de inworp. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Tarachulski met de inworp. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ... Leanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 8:0

67e minuut.
Crişan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentner is nu in balbezit. Lentner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lentner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Hamanowicz met een sublieme pass. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 9:0

72e minuut.
Ołdak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vicol de bal. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner schiet op doel. Leanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Leanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ołdak kopt de bal weg. Lentner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ołdak verovert de bal door een tackle van achteren. Ołdak met een sublieme pass. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz schiet op doel. Lentner probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Privateer Bands - FC Coceni 10:0

78e minuut.
Ołdak kopt de bal weg. Nae is nu in balbezit. Lentner onderschept slim de pass. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz schiet op doel. Leanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Smiotanko passt de bal met de wreef. Nae is nu in balbezit. Tarachulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarachulski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rojo probeert naar een medespeler te passen. Ołdak kopt de bal weg. Daar is Vlădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz haalt uit met een fantastische trap. Leanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Privateer Bands 34%, FC Coceni 66%.
The Privateer Bands - FC Coceni 10:0