Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temptations Sat nou2
yep Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


31e minuut.
Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru passt de bal in één keer door. Mirabilio geeft een lange en hoge pass. Büki is nu in balbezit. Büki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gheorghiu is nu in balbezit. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume passt de bal met de wreef. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 31%, Sat nou2 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
temptations - Sat nou2 0:0

46e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka passt de bal met de wreef. De Meo met een sublieme pass. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Moşneguţu passt de bal zonder na te denken. Konopka heeft problemen om de bal te vangen. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Büki is nu in balbezit. Büki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - Sat nou2 1:0

51e minuut.
De Meo geeft een lange en hoge pass. Konopka heeft problemen om de bal te vangen. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Chudy met een sublieme pass. Büki rent richting de bal. Dogaru rent richting de bal. Büki verovert de bal door een tackle van achteren. Büki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - Sat nou2 2:0

59e minuut.
Konopka geeft de bal voor. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büki raakt geblesseerd tijdens het duel. Konopka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dogaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudy met de inworp. Konopka is nu in balbezit. Konopka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chudy is nu in balbezit. Chudy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carabaş de bal. Büki is nu in balbezit. Büki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temptations - Sat nou2 3:0

84e minuut.
Chudy met een sublieme pass. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka passt de bal in één keer door. Büki rent richting de bal. Büki schiet op doel. Encuţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Chudy passt de bal in één keer door. Pisanu is nu in balbezit. Moşneguţu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moşneguţu krijgt een gele kaart. Pisanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konopka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temptations 31%, Sat nou2 69%.
temptations - Sat nou2 3:0