Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Sivela F.C. Drojderii
253 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Benito speelt de bal door. Daar is Çakıl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakıl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Januszczak de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 1:0

6e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Rebelo de Sousa verovert de bal door een tackle van achteren. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl haalt uit met een fantastische trap. Bochinsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 2:0

8e minuut.
Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa passt de bal met de wreef. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Bochinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 3:0

9e minuut.
Pantea rent richting de bal. Pantea passt de bal in één keer door. Deaconescu rent richting de bal. Rebelo de Sousa onderschept slim de pass. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Çakıl is nu in balbezit. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Săndiţă de bal. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 4:0

13e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak passt de bal met de wreef. Çakıl rent richting de bal. Çakıl haalt uit met een fantastische trap. Bochinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bochinsky trapt de bal weg. Dalea kopt de bal weg. Januszczak rent richting de bal. Januszczak passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalea neemt de hoekschop. Januszczak kopt de bal weg. Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bochinsky met een harde bal richting middenveld. Benito kopt de bal weg. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buhănescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Błaszczykowski neemt de hoekschop. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 5:0

18e minuut.
Pantea passt de bal met de wreef. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan met een sublieme pass. Klungelig pakt Rebelo de Sousa de bal. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Januszczak kopt de bal weg. Benito heeft problemen om de bal te vangen. Benito passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Drăgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak passt de bal in één keer door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deaconescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft een hoge lob. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 6:0

26e minuut.
Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski geeft een hoge lob. Daar is Scalat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Bochinsky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 7:0

28e minuut.
Dalea passt de bal zonder na te denken. Çakıl rent richting de bal. Çakıl met een sublieme pass. Rebelo de Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Rebelo de Sousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 8:0

31e minuut.
Klungelig pakt Săndiţă de bal. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rebelo de Sousa de bal. Rebelo de Sousa schiet op doel. Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Benito probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft de bal voor. Januszczak met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Januszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 9:0

42e minuut.
Benito probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft de bal voor. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 18%, F.C. Drojderii 82%.
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 9:0

47e minuut.
Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Milosteanu de bal. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Dalea passt de bal met de wreef. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl schiet op doel. Bochinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Deaconescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 10:0

53e minuut.
Çakıl geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Januszczak de bal onder controle te krijgen. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Bochinsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 11:0

63e minuut.
Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalea. Săndiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scalat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Botezan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botezan passt de bal in één keer door. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 11:1

72e minuut.
Deaconescu kopt de bal weg. Bochinsky speelt de bal door. Benito kopt de bal weg. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Bochinsky bokst de bal weg. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl draait met de bal, schiet en ... Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bochinsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Błaszczykowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rebelo de Sousa springt en kopt de bal. Bochinsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dalea geeft de bal voor. Buhănescu kan de bal niet met de borst controleren. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel. Bochinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Januszczak onderschept slim de pass. Januszczak passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 12:1

80e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Botezan kopt de bal weg. Benito met een sublieme pass. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Credo geeft een lange en hoge pass. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl passt de bal in één keer door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 23%, F.C. Drojderii 77%.
Fotbal Club Sivela - F.C. Drojderii 12:1