Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avantul Zarea cf stinta craiova
442+ Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Giżycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bischoff de bal. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff onderschept slim de pass. Bischoff schiet op doel. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doru neemt de hoekschop. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 1:0

6e minuut.
Christophe met een sublieme pass. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki met een sublieme pass. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Leca met een harde bal richting middenveld. Domide kopt de bal weg. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Bischoff rent richting de bal. Bischoff haalt uit met een fantastische trap. Bârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 2:0

7e minuut.
Mormocea is nu in balbezit. Mormocea passt de bal in één keer door. Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bischoff rent richting de bal. Bischoff schiet op doel. Bârlea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 3:0

9e minuut.
Doru speelt de bal door. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte probeert naar een medespeler te passen. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe geeft een hoge lob. Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Lisota kopt de bal weg. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki passt de bal zonder na te denken. Bischoff rent richting de bal. Bischoff schiet op doel. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 4:0

15e minuut.
Lisota rent richting de bal. Lisota geeft een hoge lob. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe passt de bal met de wreef. Trică heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 5:0

18e minuut.
Christophe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doru de bal. Doru probeert naar een medespeler te passen. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Bârlea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aivazyan met een snelle inworp. Lisota is nu in balbezit. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Giżycki heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 6:0

21e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca geeft de bal voor. Christophe kopt de bal weg. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 7:0

22e minuut.
Trică rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki met een sublieme pass. Klungelig pakt Bischoff de bal. Bischoff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 8:0

27e minuut.
Doeltrap. Leca met een harde bal richting middenveld. Lisota kopt de bal weg. Bischoff rent richting de bal. Bischoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lisota rent richting de bal. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 9:0

34e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 10:0

36e minuut.
Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff passt de bal met de wreef. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Bischoff kopt de bal weg. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal in één keer door. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 20%, cf stinta craiova 80%.
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 10:0

52e minuut.
Christophe met de inworp. Giżycki probeert de bal met de borst te controleren. Melinte rent richting de bal. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel. Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 11:0

56e minuut.
Stoica passt de bal zonder na te denken. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 12:0

62e minuut.
Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota onderschept slim de pass. Lisota schiet op doel. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Domide speelt de bal door. Istrate is nu in balbezit. Istrate passt de bal zonder na te denken. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Bârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 13:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christophe met een snelle inworp. Lisota geeft een hoge lob. Daar is Bischoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bischoff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Dani heeft problemen om de bal te vangen. Lisota is nu in balbezit. Lisota geeft de bal voor. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki schiet op doel. Bârlea bokst de bal weg.

75e minuut.
Lisota speelt de bal door. Christophe is nu in balbezit. Christophe geeft de bal voor. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru met een sublieme pass. Stoica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trică is nu in balbezit. Bischoff verovert de bal door een tackle van achteren. Bischoff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 14:0

83e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea passt de bal met de wreef. Aivazyan rent richting de bal. Aivazyan geeft een lange en hoge pass. Lisota geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Luntraru probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău heeft problemen om de bal te vangen. Sevakyan speelt de bal door. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avantul Zarea 32%, cf stinta craiova 68%.
FC Avantul Zarea - cf stinta craiova 14:0