Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica uoasf123@yahoo.com
433_s Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 17.9
formidable Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Nappo is nu in balbezit. Nappo probeert naar een medespeler te passen. Calviño heeft problemen om de bal te vangen. Calviño draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nappo rent richting de bal. Nappo met een sublieme pass. Calviño rent richting de bal. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz schiet op doel. Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calviño rent richting de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 1:0

10e minuut.
Nappo probeert naar een medespeler te passen. Galinho is nu in balbezit. Galinho passt de bal met de wreef. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Nappo de bal. Butnăreanu rent richting de bal. Nappo onderschept slim de pass. Calviño rent richting de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 3:0

24e minuut.
Truşcă rent richting de bal. Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Caragiale geeft een hoge lob. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 4:0

26e minuut.
Aytemiz met een snelle inworp. Nappo geeft een lange en hoge pass. Calviño rent richting de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 5:0

28e minuut.
Nappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo speelt de bal door. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño schiet op doel. Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 6:0

29e minuut.
Calviño passt de bal zonder na te denken. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal in één keer door. Nappo speelt de bal door. Calviño is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Calviño is nu in balbezit. Galdea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calviño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calviño neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 7:0

44e minuut.
Maftei is nu in balbezit. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho passt de bal met de wreef. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Lică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tămâie met de inworp. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 24%, uoasf123@yahoo.com 76%.
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 7:0

47e minuut.
Vezeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nappo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal raakt de paal. Calviño rent richting de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Truşcă is nu in balbezit. Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo speelt de bal door. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 8:0

51e minuut.
Lică geeft de bal voor. Inworp. Tămâie met de inworp. Galinho is nu in balbezit. Galinho schiet op doel. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal met de wreef. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 9:0

57e minuut.
Aytemiz kopt de bal weg. Butnăreanu rent richting de bal. Calviño verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Agăfiţei met een harde bal richting middenveld. Calviño is nu in balbezit. Calviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 10:0

60e minuut.
Nappo met een sublieme pass. Truşcă is nu in balbezit. Bourbos speelt de bal door. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu draait met de bal, schiet en ... Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nappo verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ... Lică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Butnăreanu is nu in balbezit. Alì verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo is nu in balbezit. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Galdea trapt de bal weg van het doel. Caragiale rent richting de bal. Caragiale passt de bal met de wreef. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho passt de bal in één keer door. Aytemiz rent richting de bal. Calviño is nu in balbezit. Calviño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 11:0

81e minuut.
Truşcă geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Niţu de bal onder controle te krijgen. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho rent richting de bal. Galinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Alì rent richting de bal. Calviño rent richting de bal. Calviño passt de bal zonder na te denken. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Calviño draait met de bal, schiet en ... Galdea speelt de bal door. Daar is Vezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nappo is nu in balbezit. Nappo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 21%, uoasf123@yahoo.com 79%.
Portocala electrica - uoasf123@yahoo.com 11:0