Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decimata F.CSteaua
normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici speelt de bal door. Klungelig pakt Novac de bal. Novac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

4e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Sieniuta de bal. Sieniuta passt de bal in één keer door. Marăndici speelt de bal door. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sieniuta geeft de bal voor. Novac kopt de bal weg. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Novac is nu in balbezit. Novac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulmanu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şipoş met de inworp. Sieniuta geeft de bal voor. Ulmanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 2:0

11e minuut.
Novac rent richting de bal. Marăndici is nu in balbezit. Novac is nu in balbezit. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu passt de bal met de wreef. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petrin passt de bal in één keer door. Sieniuta heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniuta passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş geeft een lange en hoge pass. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel. Ulmanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 3:0

16e minuut.
Sopârlă kopt de bal weg. Marăndici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sopârlă rent richting de bal. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Novac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Neagoe rent richting de bal. Neagoe geeft de bal voor. Horvăţ met een sublieme pass. Novac is nu in balbezit. Novac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sieniuta kopt de bal weg. Horvăţ heeft problemen om de bal te vangen. Petrin probeert naar een medespeler te passen. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac haalt uit met een fantastische trap. Ulmanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ schiet op doel. Ulmanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 4:0

32e minuut.
Novac haalt uit met een fantastische trap. Milosteanu kopt de bal weg. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Şipoş geeft een lange en hoge pass. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin speelt de bal door. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper geeft een lange en hoge pass. Novac rent richting de bal. Novac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta geeft een lange en hoge pass. Milosteanu is nu in balbezit. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Novac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 20%, F.CSteaua 80%.
decimata - F.CSteaua 4:0

49e minuut.
Daar is Marăndici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Şipoş is nu in balbezit. Novac is nu in balbezit. Novac schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac passt de bal met de wreef. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici geeft de bal voor. Daar is Milosteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmanu bokst de bal weg.

57e minuut.
Horvăţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Milosteanu de bal. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 5:0

57e minuut.
Apostu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiva de bal. Novac onderschept slim de pass. Novac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sopârlă kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrin de bal. Petrin met een sublieme pass. Novac is nu in balbezit. Novac haalt uit met een fantastische trap. Ulmanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ speelt de bal door. Novac rent richting de bal. Novac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 6:0

71e minuut.
Petrin passt de bal met de wreef. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin passt de bal met de wreef. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Şipoş geeft een lange en hoge pass. Horvăţ kopt de bal weg. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chiper kopt de bal weg. Daar is Petrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrin geeft de bal voor. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ulmanu trapt de bal weg. Sieniuta controleert de bal met de borst. Sieniuta geeft de bal voor. Novac rent richting de bal. Novac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - F.CSteaua 7:0

88e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici speelt de bal door. Novac is nu in balbezit. Novac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 11%, F.CSteaua 89%.
decimata - F.CSteaua 7:0