Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste F.C. St. Pauli Bucuresti
Stefan Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
very good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Portuga kopt de bal weg. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Cakarun de bal. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cakarun schiet op doel. Oprescu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kijek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cakarun krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Gomoliński de bal onder controle te krijgen. Portuga rent richting de bal. Portuga passt de bal in één keer door. Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gomoliński passt de bal met de wreef. Portuga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vîlcu is nu in balbezit. Maćkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowicz met een sublieme pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga passt de bal met de wreef. Daar is Cakarun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gomoliński is nu in balbezit. Petrescu onderschept slim de pass. Petrescu speelt de bal door. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kijek is nu in balbezit. Kijek geeft een lange en hoge pass. Oprescu speelt de bal door. Kijek is nu in balbezit. Kijek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Căliman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera passt de bal met de wreef. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 1:0

33e minuut.
Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek met een sublieme pass. Gomoliński probeert de bal aan de voet te houden. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cakarun is nu in balbezit. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek geeft de bal voor. Gomoliński rent richting de bal. Cakarun rent richting de bal. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Gabrian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński passt de bal in één keer door. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 2:0

42e minuut.
Portuga onderschept slim de pass. Portuga speelt de bal door. Klungelig pakt Cakarun de bal. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. Gabrian bokst de bal weg.

44e minuut.
Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Gabrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 11%, F.C. St. Pauli Bucuresti 89%.
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Căliman de bal. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz speelt de bal door. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 3:0

51e minuut.
Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz geeft de bal voor. Oprescu probeert de bal met de borst te controleren. Cakarun rent richting de bal. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maćkowicz speelt de bal door. Kijek rent richting de bal. Kijek geeft de bal voor. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Portuga is nu in balbezit. Portuga geeft een lange en hoge pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Gabrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 4:0

61e minuut.
Bârlea kopt de bal weg. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz speelt de bal door. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Gil Mosquera met de inworp. Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz geeft een lange en hoge pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Bârlea met een sublieme pass. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga passt de bal in één keer door. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kijek is nu in balbezit. Kijek geeft een hoge lob. Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 5:0

71e minuut.
Bocciarelli rent richting de bal. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera geeft een hoge lob. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maćkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowicz speelt de bal door. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Liga is nu in balbezit. Portuga onderschept slim de pass. Portuga geeft een lange en hoge pass. Cakarun kan de bal niet met de borst controleren. Cakarun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Kijek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijek probeert naar een medespeler te passen. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Mosquera met de inworp. Maćkowicz speelt de bal door. Cakarun rent richting de bal. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 13%, F.C. St. Pauli Bucuresti 87%.
CS Targoviste - F.C. St. Pauli Bucuresti 5:0