Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.OLIMPIA CIRESANU Lazio Brăila
amical Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 18.2
solide Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Butuşan passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Marincea rent richting de bal. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Rusu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cani probeert naar een medespeler te passen. Codrea is nu in balbezit. Butuşan onderschept slim de pass. Butuşan schiet op doel. Rusu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Cani probeert naar een medespeler te passen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Rusu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 1:0

10e minuut.
Ionică geeft een hoge lob. Cani geeft de bal voor. Codrea rent richting de bal. Cani onderschept slim de pass. Cani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 2:0

15e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică draait met de bal, schiet en ... Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu geeft een hoge lob. Ionică springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Klungelig pakt Cani de bal. Cani speelt de bal door. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Padineanu speelt de bal door. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan passt de bal in één keer door. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cani rent richting de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Rebouças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Comănescu is nu in balbezit. Ionică onderschept slim de pass. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Rusu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tache heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Mihai met de inworp. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ionică is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 3:0

27e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Marincea heeft problemen om de bal te vangen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică schiet op doel. Rusu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 4:0

30e minuut.
Ionică met een sublieme pass. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu probeert naar een medespeler te passen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vadeş probeert naar een medespeler te passen. Tache rent richting de bal. Tache speelt de bal door. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rusu speelt de bal door. Vadeş rent richting de bal. Vadeş geeft een lange en hoge pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Revnic geeft de bal voor. Latovlevici kopt de bal weg. Ionică probeert de bal met de borst te controleren. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.OLIMPIA CIRESANU 31%, Lazio Brăila 69%.
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 4:0

47e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Ionică speelt de bal door. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Rusu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 5:0

52e minuut.
Klungelig pakt Rotaru de bal. Cani onderschept slim de pass. Cani passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rusu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padineanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rotaru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mesaroş de bal onder controle te krijgen. Latovlevici rent richting de bal. Cani is nu in balbezit. Cani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Revnic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică geeft een hoge lob. Rusu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vadeş met een snelle inworp. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache geeft de bal voor. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Butuşan rent richting de bal. Codrea rent richting de bal. Codrea geeft de bal voor. Padineanu rent richting de bal. Padineanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Butuşan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cani de bal. Cani passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. Rusu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 6:0

67e minuut.
Cani passt de bal zonder na te denken. Cani heeft problemen om de bal te vangen. Cani met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. Padineanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tache is nu in balbezit. Tache passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Rusu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 7:0

71e minuut.
Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Cani verovert de bal door een tackle van achteren. Cani passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 8:0

76e minuut.
Amiloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Comănescu de bal. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 9:0

78e minuut.
Padineanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan geeft een hoge lob. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Beldeanu met een snelle inworp. Padineanu geeft een hoge lob. Tache rent richting de bal. Tache geeft een lange en hoge pass. Butuşan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici geeft de bal voor. Marincea heeft problemen om de bal te vangen. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Butuşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.OLIMPIA CIRESANU 31%, Lazio Brăila 69%.
A.S.OLIMPIA CIRESANU - Lazio Brăila 9:0