Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamoflorin Ripensia Timisoara 1928
442din Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 18.4
outstanding Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Lungulescu maakt een afschuwelijke overtreding. Ivens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roncaioli met een snel genomen vrije trap. Ivens springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Sulea is nu in balbezit. Sulea geeft een hoge lob. Martinovici speelt de bal door. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mereuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arechavaleta zal de hoekschop nemen. Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Roncaioli speelt de bal door. Daar is Ivens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivens passt de bal met de wreef. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Daar is Krzyżok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mereuţă is nu in balbezit. Ivens verovert de bal door een tackle van achteren. Ivens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arechavaleta speelt de bal door. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok passt de bal met de wreef. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 1:0

26e minuut.
Nappa geeft een hoge lob. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 2:0

27e minuut.
Lascu met een sublieme pass. Spătariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens onderschept slim de pass. Ivens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 3:0

29e minuut.
Mereuţă geeft een hoge lob. Bercea met een sublieme pass. Martinovici met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivens de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Năftănăilă bokst de bal weg.

31e minuut.
Spătariu kopt de bal weg. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli met een sublieme pass. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 4:0

39e minuut.
Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli passt de bal zonder na te denken. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel. Năftănăilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sulea geeft een lange en hoge pass. Roncaioli is nu in balbezit. Roncaioli passt de bal met de wreef. Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mereuţă de bal onder controle te krijgen. Roncaioli geeft de bal voor. Ivens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 5:0

44e minuut.
Ivens passt de bal in één keer door. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici passt de bal met de wreef. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 26%, Ripensia Timisoara 1928 74%.
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 6:0

47e minuut.
Roncaioli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martinovici de bal. Roncaioli geeft de bal voor. Krzyżok krijgt zijn hoofd ertegen. Năftănăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 7:0

51e minuut.
Ivens is nu in balbezit. Krzyżok is nu in balbezit. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 8:0

51e minuut.
Lascu probeert naar een medespeler te passen. Spătariu rent richting de bal. Spătariu passt de bal in één keer door. Daar is Ivens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 9:0

53e minuut.
Radziszewski met een sublieme pass. Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă bokst de bal weg. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 10:0

56e minuut.
Martinovici passt de bal zonder na te denken. Arechavaleta heeft problemen om de bal te vangen. Arechavaleta met een sublieme pass. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Buitenspel voor Krzyżok. Goede buitenspelval van de verdediging. Năftănăilă neemt vlug de vrije trap. Roncaioli probeert naar een medespeler te passen. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... Paal! Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lungulescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Arechavaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arechavaleta geeft de bal voor. Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ivens kan de bal niet met de borst controleren. Ivens passt de bal met de wreef. Mereuţă heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Roncaioli met een snelle inworp. Bercea speelt de bal door. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Năftănăilă met een harde bal richting middenveld. Roncaioli kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivens de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Năftănăilă trapt de bal weg van het doel. Roncaioli kopt de bal weg. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 11:0

85e minuut.
Spătariu passt de bal met de wreef. Inworp. Arechavaleta met de inworp. Roncaioli is nu in balbezit. Roncaioli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Arechavaleta kopt de bal weg. Klungelig pakt Mereuţă de bal. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 12%, Ripensia Timisoara 1928 88%.
dinamoflorin - Ripensia Timisoara 1928 11:0