Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni Acadele Team
men Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten unsatisfactory
average Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Lipiňák verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiňák probeert naar een medespeler te passen. Ciepiela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wiatrak de bal. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Voiculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Šarkić met een sublieme pass. Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli passt de bal met de wreef. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 1:0

21e minuut.
Bertarelli speelt de bal door. Lupeş is nu in balbezit. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak schiet op doel. Voiculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 2:0

29e minuut.
Lemnaru met een sublieme pass. Šarkić heeft problemen om de bal te vangen. Šarkić probeert naar een medespeler te passen. Lupeş rent richting de bal. Lupeş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 3:0

32e minuut.
Negrilă met een sublieme pass. Ciepiela rent richting de bal. Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 4:0

34e minuut.
Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Lupeş rent richting de bal. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... Păcală probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lupeş probeert naar een medespeler te passen. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela speelt de bal door. Daar is Lupeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupeş draait met de bal, schiet en ... Voiculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela geeft een lange en hoge pass. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş haalt uit met een fantastische trap. Voiculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 5:0

41e minuut.
Banciu rent richting de bal. Lupeş onderschept slim de pass. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 36%, Acadele Team 64%.
INTER falticeni - Acadele Team 6:0

52e minuut.
Ciepiela met de inworp. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak geeft een hoge lob. Daar is Crăciunescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciunescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ciepiela kopt de bal weg. Crăciunescu rent richting de bal. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu onderschept slim de pass. Crăciunescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Crăciunescu passt de bal in één keer door. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş rent richting de bal. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel. Voiculescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 7:0

67e minuut.
Wiatrak onderschept slim de pass. Lupeş is nu in balbezit. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Voiculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 8:0

70e minuut.
Voiculescu speelt de bal door. Negrilă rent richting de bal. Negrilă speelt de bal door. Lupeş rent richting de bal. Lupeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 9:0

78e minuut.
Păcală geeft een hoge lob. Ciepiela rent richting de bal. Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Acadele Team 10:0

80e minuut.
Banciu speelt de bal door. Rusoiu is nu in balbezit. Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Voiculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak is nu in balbezit. Lupeş rent richting de bal. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş passt de bal in één keer door. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 18%, Acadele Team 82%.
INTER falticeni - Acadele Team 10:0