Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc recolta mihnea club
m Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 14.5
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Puchici geeft de bal voor. Lord speelt de bal door. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 1:0

12e minuut.
Adrian passt de bal zonder na te denken. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri rent richting de bal. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian onderschept slim de pass. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Adrian onderschept slim de pass. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 2:0

24e minuut.
Catinca kopt de bal weg. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Cociş is nu in balbezit. Cociş draait met de bal, schiet en ... Cruceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 3:0

27e minuut.
Deaconescu heeft problemen om de bal te vangen. Lord rent richting de bal. Lord passt de bal in één keer door. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cociş verovert de bal door een tackle van achteren. Lord rent richting de bal. Cociş probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Iscru passt de bal in één keer door. Deaconescu is nu in balbezit. Cociş onderschept slim de pass. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 4:0

36e minuut.
Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft een lange en hoge pass. Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Prunea de bal. Catinca onderschept slim de pass. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 17%, mihnea club 83%.
fc recolta - mihnea club 5:0

52e minuut.
Adrian probeert naar een medespeler te passen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş met een sublieme pass. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cociş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iscru de bal. Iscru geeft de bal voor. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Prunea de bal. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian passt de bal zonder na te denken. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cociş geeft een lange en hoge pass. Macri controleert de bal met de borst. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel. Cruceanu bokst de bal weg.

82e minuut.
Lord met een snelle inworp. Cociş rent richting de bal. Cociş geeft een lange en hoge pass. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 6:0

85e minuut.
Klungelig pakt Deaconescu de bal. Cociş met een sublieme pass. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. Solomon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Catinca rent richting de bal. Catinca geeft een hoge lob. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - mihnea club 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 22%, mihnea club 78%.
fc recolta - mihnea club 7:0