Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Efraim GIGEL FC
Training Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 14.6
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk passt de bal zonder na te denken. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Butanu rent richting de bal. Ruszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ruszczyk speelt de bal door. Sudati rent richting de bal. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Munteanu rent richting de bal. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan geeft een lange en hoge pass. Daar is Angkulawattanachai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angkulawattanachai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Angkulawattanachai probeert de bal met de borst te controleren. Angkulawattanachai passt de bal in één keer door. Săndiţă rent richting de bal. Sudati verovert de bal door een tackle van achteren. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 1:0

21e minuut.
Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk probeert naar een medespeler te passen. Angkulawattanachai is nu in balbezit. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ruszczyk passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal zonder na te denken. Angkulawattanachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Angkulawattanachai geeft een lange en hoge pass. Paal!

29e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Angkulawattanachai onderschept slim de pass. Angkulawattanachai probeert naar een medespeler te passen. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 2:0

31e minuut.
Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès passt de bal met de wreef. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Niţu is nu in balbezit. Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès met een sublieme pass. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati draait met de bal, schiet en ... Grădean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 3:0

45e minuut.
Ruszczyk passt de bal in één keer door. Săndiţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angkulawattanachai. Angkulawattanachai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 17%, GIGEL FC 83%.
Efraim - GIGEL FC 3:0

55e minuut.
Ruszczyk met een snelle inworp. Chindea rent richting de bal. Chindea met een sublieme pass. Angkulawattanachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Angkulawattanachai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grădean trapt de bal weg van het doel. Angkulawattanachai rent richting de bal. Angkulawattanachai passt de bal in één keer door. Sudati is nu in balbezit. Sudati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Angkulawattanachai passt de bal zonder na te denken. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 4:0

66e minuut.
Bitang trapt de bal weg van het doel. Buscan kopt de bal weg. Sudati is nu in balbezit. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 5:0

69e minuut.
Angkulawattanachai speelt de bal door. Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal in één keer door. Sudati is nu in balbezit. Sudati draait met de bal, schiet en ... Grădean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 6:0

70e minuut.
Niţu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mânzeanu de bal. Sudati verovert de bal door een tackle van achteren. Sudati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grădean met een harde bal richting middenveld. Niţu kopt de bal weg. Sudati rent richting de bal. Sudati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès passt de bal zonder na te denken. Buscan speelt de bal door. Daar is Sudati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - GIGEL FC 7:0

90e minuut.
Săndiţă is nu in balbezit. Angkulawattanachai verovert de bal door een tackle van achteren. Angkulawattanachai speelt de bal door. Sudati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudati haalt uit met een fantastische trap. Grădean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 11%, GIGEL FC 89%.
Efraim - GIGEL FC 7:0