Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa Razbunare Crunta
2019 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
good Passen hopeless
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Důras met een sublieme pass. Florescu is nu in balbezit. Florescu passt de bal met de wreef. Vinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu schiet op doel. Butică probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Razbunare Crunta 1:0

16e minuut.
Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat geeft een hoge lob. Timmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iscru rent richting de bal. Iscru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Somalha rent richting de bal. Somalha geeft de bal voor. Butică heeft problemen om de bal te vangen. Florescu is nu in balbezit. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Talpăiute passt de bal met de wreef. Vinson heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute met een sublieme pass. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Razbunare Crunta 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Vinson de bal. Cervatiuc is nu in balbezit. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 23%, Razbunare Crunta 77%.
FCM Taxa - Razbunare Crunta 2:0

60e minuut.
Iscru rent richting de bal. Iscru speelt de bal door. Cervatiuc is nu in balbezit. Vinson verovert de bal door een tackle van achteren. Vinson draait met de bal, schiet en ... Ghiugan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Razbunare Crunta 3:0

64e minuut.
Důras geeft de bal voor. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu haalt uit met een fantastische trap. Somalha is nu in balbezit. Somalha geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florescu is nu in balbezit. Florescu haalt uit met een fantastische trap. Ghiugan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Razbunare Crunta 4:0

74e minuut.
Vinson is nu in balbezit. Vinson probeert naar een medespeler te passen. Ardelean is nu in balbezit. Důras onderschept slim de pass. Důras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Hernani is nu in balbezit. Hernani passt de bal zonder na te denken. Delin is nu in balbezit. Delin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Razbunare Crunta 5:0

81e minuut.
Butică met een harde bal richting middenveld. Somalha kopt de bal weg. Vinson rent richting de bal. Vinson haalt uit met een fantastische trap. Mitrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Negreanu geeft de bal voor. Patera heeft problemen om de bal te vangen. Patera geeft een lange en hoge pass. Delin kan de bal niet met de borst controleren. Delin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 10%, Razbunare Crunta 90%.
FCM Taxa - Razbunare Crunta 5:0