Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARIERA D11X
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Duma rent richting de bal. Jurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkiewicz met een sublieme pass. Dębek is nu in balbezit. Dębek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dodrescu met een harde bal richting middenveld. Iarca kopt de bal weg. Dębek rent richting de bal. Dębek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iarca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamvasi met een snelle inworp. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Madincea probeert naar een medespeler te passen. Hamvasi rent richting de bal. Hamvasi geeft een lange en hoge pass. Lambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Plesca de bal. Dębek is nu in balbezit. Dębek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mihuţ kan de bal niet met de borst controleren. Jurkiewicz onderschept slim de pass. Jurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Lambri rent richting de bal. Lambri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Bălţatu de bal. Lambri is nu in balbezit. Lambri passt de bal in één keer door. Daar is Dębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pavlović met de inworp. Lambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambri passt de bal zonder na te denken. Dębek is nu in balbezit. Dębek draait met de bal, schiet en ... Dodrescu bokst de bal weg.

23e minuut.
Pavlović onderschept slim de pass. Pavlović passt de bal met de wreef. Patalas speelt de bal door. Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hamvasi geeft een hoge lob. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek draait met de bal, schiet en ... Dodrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 1:0

26e minuut.
Cizmă met een sublieme pass. Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Dębek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 2:0

28e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvasi onderschept slim de pass. Hamvasi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek draait met de bal, schiet en ... Dodrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 3:0

31e minuut.
Dębek kopt de bal weg. Bălţatu onderschept slim de pass. Daar is Lambri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 4:0

33e minuut.
Dębek met een sublieme pass. Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dębek rent richting de bal. Dębek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 5:0

36e minuut.
Jurkiewicz speelt de bal door. Mihuţ is nu in balbezit. Lambri verovert de bal door een tackle van achteren. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Pavlović de bal. Pavlović geeft de bal voor. Hamvasi probeert de bal aan de voet te houden. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kampf speelt de bal door. Hamvasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvasi passt de bal zonder na te denken. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 6:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamvasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dębek is nu in balbezit. Dębek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARIERA 23%, D11X 77%.
BARIERA - D11X 7:0

48e minuut.
Bălţatu is nu in balbezit. Lambri onderschept slim de pass. Dębek is nu in balbezit. Dębek schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea geeft de bal voor. Hamvasi kopt de bal weg. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 8:0

57e minuut.
Lambri verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkiewicz rent richting de bal. Jurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dębek is nu in balbezit. Dębek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 9:0

62e minuut.
Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek probeert naar een medespeler te passen. Lambri is nu in balbezit. Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambri rent richting de bal. Lambri passt de bal in één keer door. Dębek rent richting de bal. Dębek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jurkiewicz is nu in balbezit. Jurkiewicz geeft de bal voor. Hamvasi kopt de bal weg. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek draait met de bal, schiet en ... Dodrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Velcea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baffigi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Cizmă zijn tegenspeler op de grond. Cizmă krijgt een gele kaart. Baffigi raakt geblesseerd tijdens het duel. Baffigi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iarca kopt de bal weg. Lambri is nu in balbezit. Lambri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARIERA - D11X 10:0

71e minuut.
Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Dębek passt de bal met de wreef. Hamvasi is nu in balbezit. Hamvasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARIERA 29%, D11X 71%.
BARIERA - D11X 10:0