Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone FC DINAMO BUCURESTI1948 SA
ant D Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten poor
solid Passen hopeless
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Birlic onderschept slim de pass. Boldici onderschept slim de pass. Boldici passt de bal in één keer door. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Bulzacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bulzacki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Covaci de bal. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Boldici onderschept slim de pass. Boldici geeft de bal voor. Bulzacki kopt de bal weg. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 1:0

5e minuut.
Buclea passt de bal zonder na te denken. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Buclea met een sublieme pass. Bulzacki is nu in balbezit. Bulzacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boldici passt de bal in één keer door. Buclea rent richting de bal. Buclea met een sublieme pass. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 2:0

12e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Boldici onderschept slim de pass. Boldici geeft een hoge lob. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea onderschept slim de pass. Buclea met een sublieme pass. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristache trapt de bal weg van het doel. Buclea kopt de bal weg. Daar is Bulzacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulzacki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pişcot rent richting de bal. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. Cristache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 3:0

18e minuut.
Balaci speelt de bal door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulzacki geeft een hoge lob. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

20e minuut.
Iftodi rent richting de bal. Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. Boldici speelt de bal door. Bulzacki is nu in balbezit. Bulzacki geeft de bal voor. Cristache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 4:0

26e minuut.
Covaci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulzacki met de inworp. Buclea geeft de bal voor. Pişcot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bulzacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buclea geeft een hoge lob. Boldici rent richting de bal. Boldici schiet op doel. Paganel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 5:0

34e minuut.
Pişcot kopt de bal weg. Boldici heeft problemen om de bal te vangen. Paganel is nu in balbezit. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 6:0

39e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Bulzacki onderschept slim de pass. Bulzacki speelt de bal door. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak met een sublieme pass. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 7:0

42e minuut.
Bulzacki rent richting de bal. Bulzacki probeert naar een medespeler te passen. Balaci geeft een lange en hoge pass. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Covaci trapt de bal weg van het doel. Buclea kopt de bal weg. Covaci controleert de bal met de borst. Pişcot rent richting de bal. Pişcot schiet op doel. Cristache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 27%, FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 73%.
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 8:0

49e minuut.
Lalciu is nu in balbezit. Bulzacki onderschept slim de pass. Bulzacki geeft de bal voor. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ciumak passt de bal zonder na te denken. Buclea is nu in balbezit. Buclea met een sublieme pass. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Cristache trapt de bal weg van het doel. Buclea kopt de bal weg. Pişcot rent richting de bal. Pişcot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Paganel de bal. Boldici is nu in balbezit. Boldici geeft een lange en hoge pass. Pişcot rent richting de bal. Pişcot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 9:0

55e minuut.
Ciumak geeft een hoge lob. Boldici is nu in balbezit. Boldici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pişcot de bal. Pişcot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 10:0

59e minuut.
Nărăvaş rent richting de bal. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro geeft de bal voor. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Boldici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Buclea speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boldici is nu in balbezit. Boldici geeft een lange en hoge pass. Pişcot rent richting de bal. Pişcot schiet op doel. Cristache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bulzacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulzacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 11:0

68e minuut.
Ciumak onderschept slim de pass. Ciumak passt de bal met de wreef. Paganel controleert de bal met de borst. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cristache trapt de bal weg. Inworp. Bulzacki met de inworp. Balaci rent richting de bal. Balaci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ciumak met een sublieme pass. Boldici is nu in balbezit. Boldici passt de bal zonder na te denken. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Boldici met een snelle inworp. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea passt de bal met de wreef. Balaci rent richting de bal. Balaci met een sublieme pass. Cristache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pişcot rent richting de bal. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 12:0

86e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea passt de bal zonder na te denken. Paganel rent richting de bal. Pişcot onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Pişcot rent richting de bal. Pişcot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 13:0

89e minuut.
Boldici rent richting de bal. Buclea speelt de bal door. De bal rolt over de achterlijn. Cristache trapt de bal weg van het doel. Bulzacki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 14%, FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 86%.
black stone - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 13:0