Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR FC PITESTIUL
vacarii Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 18.8
outstanding Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Cernat rent richting de bal. Calzalunga onderschept slim de pass. Vobořil met een sublieme pass. Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 1:0

3e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een hoge lob. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morariu rent richting de bal. Morariu geeft de bal voor. Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Morariu geeft een hoge lob. Daar is Belodedici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 2:0

8e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil begaat een overtreding. Florian raakt geblesseerd tijdens het duel. Florian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alexandru heeft problemen om de bal te vangen. Mamoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamoru krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vobořil verovert de bal door een tackle van achteren. Vobořil passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 3:0

13e minuut.
Morariu met de inworp. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horvath krijgt een gele kaart. Vobořil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vobořil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu passt de bal in één keer door. Daar is Vobořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobořil draait met de bal, schiet en ... Florian probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jazbec zal de hoekschop nemen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 4:0

17e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz rent richting de bal. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eremia met een harde bal richting middenveld. Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 5:0

19e minuut.
Alexandru met de inworp. Vobořil rent richting de bal. Vobořil met een sublieme pass. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil geeft een hoge lob. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Florian de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogdanowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Calzalunga is nu in balbezit. Calzalunga met een sublieme pass. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 6:0

26e minuut.
Cernat passt de bal in één keer door. Andreescu rent richting de bal. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil geeft de bal voor. Bogdanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Eremia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Conta is nu in balbezit. Vobořil onderschept slim de pass. Vobořil passt de bal met de wreef. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Eremia bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil met een sublieme pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

35e minuut.
Vobořil probeert de bal aan de voet te houden. Pillasaguez kopt de bal weg. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 7:0

37e minuut.
Bogdanowicz rent richting de bal. Vobořil heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil rent richting de bal. Vobořil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 8:0

39e minuut.
Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Comaniciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 9:0

42e minuut.
Morariu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Pillasaguez is nu in balbezit. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillasaguez onderschept slim de pass. Pillasaguez geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz springt en kopt de bal. Eremia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil verovert de bal door een tackle van achteren. Vobořil passt de bal in één keer door. Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 22%, FC PITESTIUL 78%.
DEVORATOR - FC PITESTIUL 9:0

46e minuut.
Bogdanowicz onderschept slim de pass. Vobořil rent richting de bal. Vobořil passt de bal in één keer door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 10:0

47e minuut.
Ilieş met een sublieme pass. Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Donoval verovert de bal door een tackle van achteren. Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzalunga is nu in balbezit. Calzalunga speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu geeft de bal voor. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz is nu in balbezit. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vobořil rent richting de bal. Vobořil geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz kan de bal niet met de borst controleren. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Comaniciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Florian de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 11:0

60e minuut.
Bogdanowicz passt de bal zonder na te denken. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec passt de bal met de wreef. Vobořil rent richting de bal. Vobořil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Calzalunga met een sublieme pass. Vobořil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobořil rent richting de bal. Vobořil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pillasaguez geeft de bal voor. Bogdanowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vobořil is nu in balbezit. Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Comaniciu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu geeft de bal voor. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 12:0

73e minuut.
Pillasaguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Morariu de bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Eremia bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jazbec zal de hoekschop nemen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC PITESTIUL 13:0

80e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Florian is nu in balbezit. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Eremia bokst de bal weg.

84e minuut.
Morariu rent richting de bal. Morariu geeft een hoge lob. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mamoru geeft een hoge lob. Florian kopt de bal weg. Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 17%, FC PITESTIUL 83%.
DEVORATOR - FC PITESTIUL 13:0