Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malufu Steaua covasna
karla2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 18.5
formidabel Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Sanzovo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Fuseini rent richting de bal. Fuseini passt de bal in één keer door. Cârlea rent richting de bal. Cârlea geeft een hoge lob. Sanzovo krijgt zijn hoofd ertegen. Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu geeft de bal voor. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Vicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 1:0

9e minuut.
Ulmeanu rent richting de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto met een sublieme pass. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cârlea probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu is nu in balbezit. Sanzovo onderschept slim de pass. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 2:0

17e minuut.
Ulmeanu onderschept slim de pass. Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. Cârlea probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Galdea de bal. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea passt de bal met de wreef. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Stufosu trapt de bal weg. Soto kopt de bal weg. Daar is AL Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vicol met een harde bal richting middenveld. Ulmeanu kopt de bal weg. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Sanzovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzovo met een sublieme pass. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Vicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 3:0

30e minuut.
Cârlea is nu in balbezit. Cârlea geeft de bal voor. Klungelig pakt AL Hareb de bal. AL Hareb schiet op doel. Vicol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 4:0

32e minuut.
Sas rent richting de bal. Sas geeft de bal voor. Ulmeanu geeft een hoge lob. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 5:0

33e minuut.
Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo passt de bal zonder na te denken. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb schiet op doel. Dimitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 6:0

35e minuut.
Răscanu geeft de bal voor. Haček geeft een hoge lob. Fuseini kopt de bal weg. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Chiţu geeft de bal voor. Stufosu controleert de bal met de borst. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 7:0

40e minuut.
Sanzovo passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto met een sublieme pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 8:0

42e minuut.
AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb onderschept slim de pass. AL Hareb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 9:0

45e minuut.
Galdea speelt de bal door. Soto speelt de bal door. Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 23%, Steaua covasna 77%.
malufu - Steaua covasna 10:0

46e minuut.
Inworp. Fuseini met een snelle inworp. Daar is Cârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârlea geeft de bal voor. Sanzovo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuseini de bal onder controle te krijgen. Fuseini geeft een hoge lob. Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Dorobanţu de bal. Ulmeanu geeft een hoge lob. Fuseini kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanzovo de bal. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Soto met een sublieme pass. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Dimitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 11:0

56e minuut.
Klungelig pakt Greavu de bal. AL Hareb is nu in balbezit. Greavu begaat een overtreding. Greavu krijgt een gele kaart. AL Hareb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanzovo heeft problemen om de bal te vangen. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 12:0

57e minuut.
AL Hareb is nu in balbezit. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu speelt de bal door. Klungelig pakt Sanzovo de bal. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Soto met een sublieme pass. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo speelt de bal door. Cârlea rent richting de bal. Cârlea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vicol trapt de bal weg. Ulmeanu kopt de bal weg. Sanzovo is nu in balbezit. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vicol met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Soto de bal. Soto geeft een hoge lob. AL Hareb springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Răscanu probeert de bal met de borst te controleren. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu passt de bal in één keer door. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Popescu kopt de bal weg. Ulmeanu rent richting de bal. Soto probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 13:0

65e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimitrescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrescu met een snelle inworp. Soto speelt de bal door. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 14:0

68e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto speelt de bal door. Daar is AL Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dimitrescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fuseini neemt de hoekschop. Ulmeanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 15:0

70e minuut.
Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ulmeanu de bal. Ulmeanu geeft de bal voor. AL Hareb krijgt zijn hoofd ertegen. Vicol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 16:0

71e minuut.
Răscanu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulmeanu met een snelle inworp. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto geeft een lange en hoge pass. Paal! Vicol probeert naar een medespeler te passen. Cârlea kopt de bal weg. Daar is AL Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 17:0

72e minuut.
Greavu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dorobanţu de bal. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap. Vicol bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ulmeanu kopt de bal weg. Galdea rent richting de bal. Cârlea onderschept slim de pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 18:0

76e minuut.
Dorobanţu met een sublieme pass. Greavu rent richting de bal. Sanzovo onderschept slim de pass. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cârlea kopt de bal weg. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb probeert naar een medespeler te passen. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Steaua covasna 19:0

79e minuut.
Sanzovo probeert de bal met de borst te controleren. Stufosu rent richting de bal. Stufosu geeft de bal voor. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Vicol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Vicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Răscanu geeft een hoge lob. Chiţu kopt de bal weg. Cârlea heeft problemen om de bal te vangen. Cârlea geeft een lange en hoge pass. AL Hareb springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea speelt de bal door. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 11%, Steaua covasna 89%.
malufu - Steaua covasna 19:0