Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Barasti GH Juniors
Proba Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Válek passt de bal in één keer door. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch passt de bal zonder na te denken. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vlăsceanu trapt de bal weg. Velcea heeft problemen om de bal te vangen. Hong is nu in balbezit. Hong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Camenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Camenisch met een sublieme pass. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Hong is nu in balbezit. Hong schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Coteanu speelt de bal door. Daar is Murzacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negara geeft een hoge lob. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - GH Juniors 1:0

21e minuut.
Turcu met een sublieme pass. Válek is nu in balbezit. Válek met een sublieme pass. Hong is nu in balbezit. Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Dumitrache met een sublieme pass. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong rent richting de bal. Hong schiet op doel. Vlăsceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - GH Juniors 2:0

34e minuut.
Hong rent richting de bal. Hong met een sublieme pass. Camenisch rent richting de bal. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - GH Juniors 3:0

40e minuut.
Inworp. Mihnea met een snelle inworp. Rădescu is nu in balbezit. Camenisch onderschept slim de pass. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Válek kopt de bal weg. Daar is Velcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negara met een sublieme pass. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Vlăsceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - GH Juniors 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Barasti 20%, GH Juniors 80%.
Unirea Barasti - GH Juniors 4:0

48e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihnea met een snelle inworp. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dumitrache geeft een hoge lob. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong passt de bal zonder na te denken. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - GH Juniors 5:0

76e minuut.
Egerszegi passt de bal met de wreef. Turcu met een sublieme pass. Negara probeert naar een medespeler te passen. Hong rent richting de bal. Hong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Čarapić is nu in balbezit. Čarapić geeft een hoge lob. Camenisch kopt de bal weg. Klungelig pakt Hong de bal. Hong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Barasti - GH Juniors 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Barasti 23%, GH Juniors 77%.
Unirea Barasti - GH Juniors 6:0